Artisti: Tarja Turunen

Dio, Ozzy, Bruce Dickinson – ja Tarja Turunen! Maailmalla julkaistiin suomalaisittain ilahduttava listaus

Taas käy kutsu torille! Loudwire kasasi tässä päivänä muutamana listauksen, jossa nimetään kymmenen laulajaa, jotka ovat julkaisseet mainiota musiikkia vielä senkin jälkeen, kun ovat eronneet tai tulleet erotetuiksi niistä yhtyeistä, joiden riveissä solistit ovat tulleet tunnetuiksi. Mukana on myös Tarja Turunen, ja laulaja onkin nyt varsin kovassa seurassa.

Mikä on noloin asia, mitä Tarja Turuselle on tapahtunut lavalla? ”Se oli Nightwishissa, joskus vuonna 2000…”

Tarja Turunen ennätti hiljattain vastaamaan Metal Hammerin lukijoiden laatimiin kysymyksiin kaikenlaisista aiheista, ja kyllähän lukijoilla kaikenlaista kysyttävää riittikin. Uteluja tuli muun muassa Turusen ja Nightwishin nykyisistä väleistä (viileät mutta asialliset), euroviisuinnokkuudesta (nolla) ja siitä, aikooko Turunen jatkaa artistiuraansa aina seitsenkymppiseksi asti (kyllä, mikäli terveys antaa myöten). Lue koko artikkeli tästä.

Tarja Turunen julkaisi ensimmäisen maistiaisen edm-suuruuden kanssa perustamaltaan projektilta – mukana myös Yes-legenda

Entinen Nightwish-laulaja, pitkän soolouran sittemmin luonut Tarja Turunen on jo vuosia työstänyt uutta projektia saksalaisen edm-suuruus Torsten Stenzelin kanssa. Outlanders-nimeä kantava projekti on nyt julkaissut ensimmäisen singlensä. Closer To The Sky -nimisellä kappaleella vierailee myös progejätti Yesin ex-kitaristi Trevor Rabin.