Kerry King ja Tom Araya eivät taida olla kovin läheisissä väleissä, vaikka Slayer keikkalavoille palaakin – ”Meillä ei vain ole paljoa yhteistä”

5.5.2024 20:03

Kitaristi Kerry King kertoo, mitä fanien kannattaa – tai ennen kaikkea ei kannata – odottaa Slayerin syksyiseltä paluulta.

Thrash metal -legenda tiedotti yllätyspaluustaan vain pari viikkoa sen jälkeen, kun King oli julkistanut yksityiskohtia kauan kehitteillä olleesta sooloprojektistaan.

King sanoo Metal Hammerin haastattelussa, että Slayerin paluun julkistus ”ei ollut suosikkiajoitukseni”.

”Se ei tule johtamaan äänityksiin tai kiertämiseen”, King sanoo. ”Minulle se merkitsee kolmea keikkaa viisi vuotta jäähyväiskeikkojemme jälkeen, sellainen hauska ’hei, muistatteko meidät ajalta ennen pandemiaa?’ -juhlistus.”

King sanoo, ettei ole puhunut laulaja-basisti Tom Arayalle sen jälkeen yhtyeen kun paluusta tiedotettiin. Miesten välit eivät kitaristin kuvauksen perusteella vaikuta järin läheisiltä.

”Kyse ei ole siitä, että olisin hänelle vihainen tai jotain”, King sanoo. ”Olemme erilaisia ihmisiä, ja olemme muotoutuneet liikekumppaneiksi. Hänellä on hyvin erilaiset kiinnostuksen kohteet kuin minulla ja hyvin erilainen elämänkatsomus. Vihaisinko häntä sen takia? En. Mutta minulla ei ole tarvetta jutella hänen kanssaan joka päivä… meillä ei vain ole paljoa yhteistä. Kun tulee aika treenata, minulla ei ole sen kanssa mitään ongelmia. Olemme ammattilaisia, sitä me teemme.”

King julkaisee debyyttisoololevynsä From Hell I Rise 17. toukokuuta.

Lisää luettavaa