Kissin Paul Stanley ja Gene Simmons pitävät cancel-kulttuuria vaarallisena – Puolustavat some-julkaisujensa vuoksi erotettua Mandalorian-näyttelijää

"Ajatus siitä, etteivät ihmiset saisi sanoa mielipidettään... Sitähän vapaus juuri on", Stanley toteaa.
8.10.2021 14:45

Kiss-yhtyeen johtohahmot, laulaja Paul Stanley ja basisti Gene Simmons ottivat kantaa niin sanottuun cancel-kulttuuriin hiljattain bändin keikan yhteydessä pidetyssä fanitapaamisessa. Asia tuli puheeksi, kun kaksikolta kysyttiin, mitä mieltä he ovat Disney+ -suoratoistopalvelun The Mandalorian -hittisarjasta, jossa näytellyt Gina Carano sai potkut kommentoituaan somessa, että konservatiivina olo nykypäivän Amerikassa on kuin olisi juutalaisena natsi-Saksassa.

Juutalaistaustainen Simmons sanoi pitävänsä sarjaa yhtenä tämän hetken parhaimmista ja että Caranon ei olisi pitänyt saada potkuja siksi, että tämä toi mielipiteensä julki.

”Politiikalla ei pitäisi olla merkitystä, vain sillä, oletko hyvä näyttelijä”, Simmons toteaa.

Niin ikään juutalaistaustainen Paul Stanley oli samoilla linjoilla Simmonsin kanssa ja kommentoi asiaa yleisemmällä tasolla:

”Koko cancel-kulttuuri on hyvin vaarallinen asia. Ajatus siitä, etteivät ihmiset saisi sanoa mielipidettään… Sitähän vapaus juuri on. Ja se että menettää työpaikkansa, koska sinulla on jotain sanottavaa. Vaikka se tuntuikin minusta loukkaavalta, se on vain jotain, minkä kanssa minun on elettävä”, Stanley pohtii.

Lisää luettavaa