Kissin pitkät hyvästit: Gene Simmonsin mukaan yhtyeen jäähyväiskiertue tulee kestämään vielä ainakin kaksi vuotta

Kiss-basisti Gene Simmons vieraili hiljattain Larry King Now -ohjelman haastattelussa jutustelemassa juontaja Dennis Millerin kanssa rockin nykytilasta, suoratoistopalveluista sekä tietenkin yhtyeensä The End Of The Road -jäähyväiskiertueesta. Viimeksi mainittua mies kommentoi seuraavasti:

”Se on pitkä. Meillä on vielä kaksi vuotta edessämme. Olemme soittaneet jo 93 kaupungissa ympäri maailmaa, ja tulemme takaisin uudelleen. Todellisuus on kuitenkin se, että olen 70-vuotias. Kun olen 72, on aika poistua lavoilta. Olemme molemmat nähneet bändejä, jotka ovat pysytelleet liian kauan lavoilla… Haluat poistua ennen kuin sinuun kyllästytään… Jättää heidät haluamaan lisää. Älä pysy kuvioissa liian kauaa.”

Kissin alkuperäisjäseniä Peter Crissiä ja Ace Frehleytä ei ole The End of the Roadilla nähty, mutta edellisellä jäähyväiskiertueella miehet olivat vielä mukana.

”Olen varma, että olin Kissin jäähyväiskeikalla 20 vuotta sitten. Hallusinoinko?” Miller kysyykin aiheellisesti, jolloin Simmons päätyy kuvailemaan, miksi tällä kertaa asiat ovat toisin.

”Minäkin taisin olla siellä”, mies toteaa. ”Se on kohtuullinen kysymys. Tapahtui niin, että Peter Criss and Ace Frehley – jotka ovat Paulin [Stanley] ja minun ohella yhtyeen alkuperäisiä perustajia 46 vuoden takaa. Kaikkia ei ole tarkoitettu juoksemaan maratonia. Eikä kaikkien tule olla bändeissä vuosikymmeniä vuosikymmenten perään. 2000-luvun alkuun mennessä homma muuttui äärimmäisen toimimattomaksi. Heitä pyydettiin lähtemään tai poistumaan vapaaehtoisesti kolmeen eri otteseen mitä kliseisimmistä syistä; huonosta käytöksestä, epäammattimaisuudesta, huumeista, alkoholista. Se on jo niin nähty. Sitten katsoimme toisiamme ja totesimme, että emme pysty vastaamaan ’Halusitte parasta, joten tässä sitä tulee’ -sloganiin, joten eiköhän lyödä hanskat tiskiin.”

Voit katsoa videopätkiä Simmonsin haastattelusta alta.