Kitaravirtuoosi Chris Impellitteri muistelee saaneensa kerran palautetta soolostaan flipperiä pelailleelta Ronnie James Diolta

27.10.2019 21:26

Maailman nopeimpiin kitaristeihin lukeutuva Chris Impellitteri muistelee päivää, jolloin oli äänittämässä kitarasooloa legendaarisella losangelilaisstudiolla. Miehen tietämättä vähintäänkin yhtä legendaarinen Ronnie James Dio oli muina miehinä pelailemassa flipperiä miehen kihisevän vahvistinseinän vieressä koko sen ajan, kun maestro yritti pusertaa viimeisetkin tunnerippeet soolostaan.

”Hauska Ronnie James Dio ja Impelliteri -tarina”, mies kirjoittaa Facebookissa. ”Monta vuotta sitten olin äänittämässä kitarasooloa Sound City -studiolla… Olin soittanut samaa sooloa varmaankin jo kaksi tuntia, pyrkien … Kun kävelin ulos äänityshuoneesta, äkkäsin Ronnien pelaavan flipperiä kuumina käyvien Marshall-vahvistimieni täyttämän seinän vieressä… Ronnie oli onnistunut pelaamaan flipperiä samalla kun soitin sooloa yhä uudelleen ja uudelleen… Sen on täytynyt ajaa hänet hulluuden partaalle! Myöhemmin hän kuitenkin kertoi minulle, että olin soittanut soolon täydellisesti jo ensimmäisellä yrityksellä. Ha ha!”

Lisää luettavaa