Klamydia löi U2:n listalla, Songs Of Ascent tänä vuonna

4.3.2009 22:14

Pitkällä Suomen-kiertueella oleva vaasalainen punkretkue Klamydia nousi suoraan Suomen listaykköseksi uudella Rujoa taidetta -pitkäsoitollaan. Vesku Jokisen johtama ryhmä löi siis Suomen virallisella listalla U2:n, jonka tuore No Line On The Horizon pyyhälsi kolmanneksi – U2:n pitkäsoittoa tosin ehdittiin myydä vain pari päivää ennen listalaskelmia. Kaksikon väliin jäi Kotiteollisuuden tuore levy Ukonhauta.

Suomen listalle nousi tällä viikolla monta muutakin uutuutta. Lamb Of Godin Wrath päätyi viidenneksi, Prodigyn Invaders Must Die yhdeksänneksi, Torture Killerin Sewers neljänneksitoista, RA:n Punainen virta kuudenneksitoista ja Puppa J:n Oi aikoja yhdeksänneksitoista.

Palataan vielä U2:n maailmaan. Orkesteri on paljastanut jo nyt, että heidän seuraava albuminsa, No Line On The Horizonin sisarlevy Songs Of Ascent, ilmestyy loppuvuodesta 2009. Levyn ensimmäinen single on nimeltään Every Breaking Wave.

BBC:n toimitilojen katolla lyhyen yllätyskeikan noin viikko sitten soittanut U2 on myös saanut oman kadun New Yorkiin. 53. katu Manhattanilla nimettiin U2 Wayksi, mutta uusi nimi on voimassa vain viikon ajan.

Lisää luettavaa