Koisjärven Disko vastaa ystävänpäivän kauneimmasta laulusta – ensinäytössä haikeudessaan liikuttava Eveliina

14.2.2023 15:21

Soundin toimitus toivottaa oikein lämminhenkistä ystävänpäivää kaikille! Samaa toivottaa omalla tavallaan myös karkkilalainen Koisjärven Disko, jonka Eveliina-singleen tehty video tulee nyt ensinäyttöön Soundin sivuilla. Tämä onkin vahvasti tarkastamisen arvoinen kappale, mikäli kaunis, haikea ja hitusen surumielinen musiikki on mieleesi. ”Eveliinalla bändille ominainen kallellaan seisovien latojen, hylättyjen huoltoasemien ja yksinäisten sydänten ääni soi haikean pedal steelin ryydittämänä kuulaammin kuin koskaan”, tiedotteessa maalaillaan, ja tämä väite pitää varsin hyvin paikkansa.

Eveliina täydentää bändin ”naistrilogian”, johon kuuluvat aiemmin ilmestyneet sinkut Elina ja Katariina. Uuden musiikkivideon on toteuttanut karkkilalainen Genius Films, ja teoksen on ohjannut Tomi Wahlroos. Videoon liittyy myös eräs hupaisa yksityiskohta: ”Videoon haluttiin elämää nähnyt mieskaksikko, joka on ajanut joskus myös sivumyötäiseen vastatuuleen. Homma ratkesi ilman etsintöjä, kun lähimmät työkaverit pukeutuivat parhaimpiin kesävaatteisiinsa, kuten videolta näkee. Joskus ei kannata lähteä eteistä pidemmälle”, ohjaaja kertoo tiedotteessa.

Koisjärven Diskon Facebook-sivu löytyy täältä. Yhtyeellä ei ole tällä hetkellä keikkoja buukattuna, mutta Facebookissa tulevista konserteista varmasti sitten aikanaan tiedotetaan.

Lisää luettavaa