Koiso Loves Jamit tarjoaa yli viisi tuntia elävää musiikkia kuuden esiintyjän voimin – Spektaakkelia voi seurata netissä tai paikan päällä

Melrose (kuvassa) on yksi tapahtuman kuudesta esiintyjästä.
17.8.2020 08:55

Koska koronatilanne on yhä mikä on, ei Vantaalla päästäkään juhlimaan Louhela Jamin ulkoilmakonsertin tai Koisorockin merkeissä kuten oli suunniteltu. Vantaan Elävän Musiikin yhdistys halusi kuitenkin järjestää ihmisille jotain viihdykettä näinä ankeina aikoina ja niinpä syntyi ajatus Koiso Loves Jamit -spektaakkelista, joka toteutuu lauantaina 29. elokuuta.

Yli viisi tuntia elävää musiikkia tarjoava Koiso Loves Jamit – On Air + Live -spektaakkeli järjestetään samanaikaisesti kahdessa lokaatiossa Itä- ja Länsi-Vantaalla, Hiekkaharjun Puistokulmassa sekä Myyrmäen Pub Waskessa. Molemmissa paikoissa esiintyy vuorovälein kolme esiintyjää, joita pääsee paikan päälle seuraamaan rajattu määrä yleisöä. Kaikkia esityksiä pääsee seuraamaan myös netissä livestriimin välityksellä.

Puistokulmassa esiintyvät Asa & Band, Shiraz Lane sekä Katujen Äänet. Pub Waskessa nähdään puolestaan Melrose, Nyrkkitappelu ja Pietaripoika Pietarin Spektaakkelista. Pub Waskeen otetaan katsojia sisälle tulojärjestyksessä koronarajoitusten sallima määrä, Puistokulmaan tulee ilmoittautua etukäteen (ilmoittautumislomake löytyy täältä). Puistokulman esitykset näytetään livestriiminä myös Pub Waskessa ja Wasken esitykset vastavuoroisesti myös Puistokulmassa, eli paikan päälle tulevat eivät jää paitsi toisen keikkapaikan esityksistä.

Tapahtuma on maksuton niin paikan päälle tuleville kuin myös sitä netin kautta seuraaville. Livestriimin linkki julkaistaan louhelajam.fi -sivustolla sekä sosiaalisen median kanavissa lähempänä tapahtumaa. Tarkempia tietoja löytyy virallisilta Facebook-sivuilta. Tapahtumaa pääsee Myyrmäen alueella seuraamaan myös videoscreeniltä ulkoilmaesityksenä Myyrmäkiliikkeen toimesta.

Lisää luettavaa