Korn juhlistaa 20-vuotiasta hittialbumiaan keikoilla, mutta ei soita levyä kokonaisuudessaan – Jonathan Davis paljastaa varsin yksinkertaisen syyn

Davisin mukaan kännipäissään tehdylle levylle päätyi paljon "typerää" kamaa.

Korn-yhtyeen maailmanlaajuiseen suursuosioon raketin lailla ampunut Follow The Leader -albumi, joka sisältää muun muassa hitit Freak On A Leash ja Got The Life, täyttää elokuussa 20 vuotta. Yhtye juhlistaa pitkäsoiton pyöreitä vuosia soittamalla kourallisen keikkoja, joilla kuullaan luonnollisesti paljon kyseisen kiekon materiaalia.

Mutta toisin kuin muutama vuosi takaperin debyyttialbumiaan juhlistaessaan, tällä kertaa bändi ei aio kuitenkaan ennakkospekulaatioista poiketen esittää Follow The Leaderia kokonaisuudessaan. Syy tähän on Jonathan Davisin mukaan se, että bändi joi levyä tehdessään 40 000 dollarin edestä alkoholia ja se kuuluu lopputuloksesta.

”Sillä on muutamia biisejä, jotka ovat yksinkertaisesti typeriä emmekä halua soittaa niitä. Olimme niitä tehdessä todella kännissä. Mutta tulemme kuitenkin soittamaan valtaosan levystä”, Davis nauraa 93.3 WMMR:n haastattelussa, josta uutisoi Blabbermouth.

Follow The Leaderin kaksikymppisiä syksyllä juhliva yhtye säveltää ja työstää parhaillaan myös jatkoa vuoden 2016 The Serenity Of Suffering -albumilleen. Davis puolestaan julkaisi pitkään työstämänsä Black Labyrinth -sooloalbuminsa toukokuussa.