Korona-kurimus löylyttää tapahtumajärjestäjiä: Tampere-talo aloittaa yt-neuvottelut

13.3.2020 14:58

Kun yli 500 hengen yleisötapahtumat on Suomessa pannassa toukokuun loppuun saakka, ovat tapahtumajärjestäjät ja keikkapaikat luonnollisesti kovan paikan edessä. Monessa osoitteessa mietitään, miten keväästä oikein suoriudutaan, ja Tampereen suunnalta kantautuu tietoja ensimmäisistä yt-neuvotteluista.

Tampere-talo tiedottaa aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut koko henkilöstön mahdollista lomautuksista määräajaksi. Neuvottelut alkavat 19. maaliskuuta, ja niiden piirissä on kaikki 80 osakeyhtiön palveluksessa olevaa henkilöä. Neuvottelut eivät johda irtisanomisiin.

”Kaikkein tärkeintä juuri nyt yhtiömme näkökulmasta on turvata henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuus. Tämä menettely on tällä hetkellä ainoa heitä kohtaan vastuullinen toimintatapa, jotta onnistumme pääsemään kriisin yli ja sen päätyttyä palauttamaan toimintamme mahdollisimman nopeasti”, toimitusjohtaja Paulina Ahokas kertoo tiedotteessa.

Koronaviruksen vaikutuksista Tampere-talon tapahtumiin voi lukea enemmän konserttitalon verkkosivuilta. Ainakin täksi illaksi buukattu Neljän Ruusun keikka siirtyy syyskuulle, ja suununtaiksi kaavailtu Jethro Tull -konsertti järjestetään vasta 8.1.2021.

Lisää luettavaa