Korpiklaanin ensimmäinen live-dvd julkaistaan loppukesästä – Ensimaistiaisena lohkaistu Pilli on pajusta tehty -video julki

Live at Masters of Rock -dvd/blu-ray–paketti sisältää kaksi konserttitaltiointia vuosilta 2016 sekä 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=20zqi-7QKP0

Folk metal -ryhmä Korpiklaani julkaisee 25. elokuuta live-dvd/blu-ray–paketin Live at Masters of Rock. Paketti sisältää samannimisellä tšekkiläisfestivaaleilla kuvatun keikan vuodelta 2016, jossa yhtye esiintyi vierailevien muusikoiden vahvistamana, kahden haitaristin ja viulistin voimin. Bonuksena kylkeen on lyöty vielä kokonainen keikka vuodelta 2014.

”Tämä on ensimmäinen dvd-julkaisumme, josta olemme hyvin ylpeitä. Se ei sisällä taustanauhoja, kuoroja eikä sampleja vaan se on puhdasta rock ’n’ rollia ja Korpiklaania mokineen päivineen. Työstin levyn masterointia Svante Forsbäckin kanssa pitkään ja hartaasti tavoittaaksemme juuri oikean tunnelman ja yleisön läsnäolon. Kun tätä katsoo volyymit täysillä, voi tuntea seisovansa yleisön keskellä”, levyn miksauksesta ja masteroinnista vastannut nokkamies Jonne Järvelä hehkuttaa.

Loppukesän Korpiklaani kiertää ympäri Eurooppaa ja saapuu Suomeen seuraavan kerran 7. lokakuuta, jolloin folkkimetalli raikaa Helsingissä Heavy Metal Heart -festivaaleilla.