Kosketinsoittaja Jussi Reunamäki, 44, on kuollut – Vaikutti muun muassa Elonkorjuussa ja Eleanoora Rosenholmissa

RIP Jussi Reunamäki (10.12.1975 - 29.1.2020)
30.1.2020 14:11

Tunnettu porilainen hahmo, muusikko ja kosketinsoittaja Jussi Reunamäki löydettiin kuolleena kotoaan keskiviikkoaamuna 29. tammikuuta, kertoo Satakunnan Kansa. Reunamäki oli kuollessaan 44-vuotias.

Reunamäki oli pidetty henkilö, joka aloitti musiikin parissa jo nuorena ja vaikutti elämänsä aikana lukuisissa kokoonpanoissa ja produktioissa. Hän oli muun muassa mukana suomiprogen pioneeriyhtye Elonkorjuussa yhtyeen tehtyä uuden tulemisen 2000-luvun alussa. Lisäksi hän toimi melkein vuosikymmenen ajan Eleanoora Rosenholmin keikkakokoonpanossa ja oli mukana Eero Raittisenkin kanssa kiertäneessä Hustle Fuzz -yhtyeessä. Hänen soittoaan voi kuulla myös muun muassa Maj Karman ja Jussi Hakulisen levyillä.

”Olit ihminen, jolta uupui kokonaan halu olla toisille ihmisille ilkeä. Sinun lämpösi ja rakkautesi kaikkia eläviä olentoja kohtaan oli ylitsevuotavaa ja loputonta, kuin avaruus jota niin rakastit. Valehtelematta on vaikea kuvitella, että ketään sinut tavanneesi olisi kokenut toisin. Tulit yhtä luontevasti toimeen saudiarabialaisen öljysheikin, kuin puliukonkin kanssa. Toisin sanoen: annoit piut ja paut kaikelle pikkusieluisuudelle tällä maallisella vaelluksella ja rakastit ihmisiä pelottomasti ja varauksetta”, todetaan Eleanoora Rosenholmin Facebook-sivuilla julkaistussa kauniissa muistokirjoituksessa.

Lisää luettavaa