Kuinka taipuu Alice Cooperilta Lady Gaga? Ja pari muuta uutuusvideota!

Alice Cooper hämmensi Bonnaroo-festivaaliyleisöä vetäisemällä encorena version Lady Gagan Born This Way -hitistä. Kovin treenatulta veto ei näytä, sillä hukassa on niin laulumelodia kuin sanatkin, mutta hauskaa tuntuu olevan sekä bändillä että suurimmalla osalla yleisöä. Ja pääasia, että tiukkapipoisimmat fanit saivat jälleen jotain kiroiltavaa.

 

Katsellaan samaan syssyyn pari muutakin uutuusvideota.

Kantrilegenda Willie Nelson on ottanut käsittelyn alle Pearl Jamin kolmen vuoden takaisen biisin Just Breathe. Hieno versio. Videolla Willie ajelee Lukas-poikansa kanssa. Biisi löytyy Nelsonin tuoreelta Heroes-albumilta.

Tulevana viikonloppuna Provinssirockissa rockaava The Gaslight Anthem julkaisi taannoin tulevan Handwritten-albuminsa ensimmäisen singlen 45. Nyt biisiin on tehty musavideo, joka nojaa simppelisti keikkameininkiin. Ja meininki on hyvä.

Beach Housen tuoreelta Bloom-albumilta videon on saanut kaunis Lazuli. Mystinen video täynnä portteja toisiin maailmoihin.

Äkkiväärää balkanpunkia paiskova Tundramatiks on julkaissut mainiolta Roinan rodeo -albumilta toisen videon. Yhdes astellaan -biisissä laulaja-kitaristi-haitaristi-biisintekijä Janne Masalin esittelee tanssitaitojaan. Kyllähän Janne ainakin Thom Yorken pesee.

Loppuun vielä tuoretta suomiräppiä. Karri Koiran odotettu soololevy häämöttää jo näköpiirissä. Elokuussahan se julkaistaan. Albumin tunnelmaan voi virittäytyä juuri julkaistun Kaikki tai ei mitään -singlen ja videon avulla.  Videon on käsikirjoittanut Ruudolf. Kannattaa tsekata myös edellinen videomaistiainen Amerikankotka liitää.