Kun isot artistit buukkaavat kilpaa stadionkeikkoja, indiepuolella mennään päinvastaiseen suuntaan: olohuoneisiin

3.10.2023 12:21

Kun JVG, PMMP, Kaija Koo, Apulanta, Popeda ja kumppanit puuhaavat kilpaa stadionkeikkoja, mennään kellarikentällä justiinsa päinvastaiseen suuntaan. Lätsä, Rebekka Holi ja Emilia Tuovila puuhaavat loka–marraskuulle erityistä kiertuetta, jossa esiintymiset järjestetään ennestään tuntemattomien ihmisten yksityisasunnoissa. Hyvä!

Järjestäjien lisäksi tapahtumissa esiintyy indiemusiikin, runouden ja räpin tuoreita tekijöitä: Elsi Sloan, Ester Nuori Leppä, Sir Liselot, Liila Jokelin, Lempi Elo, Susinukke Kosola, Sini Silveri, Maria Matinmikko, J. Koho, Nuutinen, Kasper Salonen, Aatos Ketvel, Karima Karppinen, Viivi Rättyä ja Denisa. Kukin ilta koostuu kolmesta puolen tunnin mittaisesta, erityisesti tätä nimenomaista iltaa varten räätälöidystä akustisesta keikasta. Keikkojen aikana esiintyy kaksi lauluntekijää ja välissä yksi runoilija, räppäri tai spoken word -artisti.

”Ilahduimme siitä, miten paljon kutsuja saimme erilaisiin olohuoneisiin kevään ja kesän aikana! Kiertueen olohuoneet on nyt valittu, ja ne sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua, julkisten kulkuneuvojen varrella. Mukaan valikoitui sijainniltaan ja kooltaan erilaisia olohuoneita”, järjestäjät kertovat tiedotteessa.

”Haluamme pitää huolta, että keikoilla on hyvä ja turvallinen olla. Keikoilla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Kotinsa tarjoajat voivat lisäksi määrittää keikkansa K18-keikaksi, koko perheen keikaksi tai päihteettömäksi keikaksi. Lisätietoja tilojen esteettömyydestä löytää kyseisen keikan lipunmyyntisivun lisätiedoista. Olohuonekiertueella esiintyjät ja yleisö on kutsuttu ihmisten kotiin kylään, joten pidetään tämä mielessä ja kunnioitetaan tätä ihanaa mahdollisuutta.”

Liput syksyn olohuonekeikoille ovat jo myynnissä. Järjestäjistä Lätsälle kyseessä on samalla julkkarikiertue Lätsän toiselle albumille, jonka Helmi Levyt julkaisee 6. lokakuuta. Keikkapäivät ja esiintyjät löytyvät osoitteesta Olohuonekiertue.info.

Lisää luettavaa