Kustantaja pahoittelee: Bob Dylan ei signeerannutkaan itse käsin nimmaroiduiksi mainostettuja uutuuskirjojaan

Simon & Schuster -kustantamo on myöntänyt, että toisin kuin mainostettiin, Bob Dylan ei ollutkaan signeerannut henkilökohtaisesti nimikirjoituksellaan varustettuja The Philosophy of Modern Song -kirjoja. Kustantaja tarjosi 599 dollaria maksaneen ja 900 kappaleeseen rajoitetun opuksen mukana aitoustodistuksen sekä vakuutuksen siitä, että taitelija oli itse rustaillut siihen puumerkkinsä.

Kirjojen ilmestyttyä netin tarkkasilmäiset etsivät löysivät 17 eri variaatiota Dylanin nimikirjoituksesta, jotka on toistettu automaattikynän avulla. Simon & Schuster kieltäytyi alunperin palauttamasta rahoja ostajille, mutta on nyt tullut toisiin aatoksiin, kuten Variety uutisoi.

”Haluamme pyytää anteeksi kaikilta Philosophy of Modern Songin rajoitetun painoksen ostajilta”, Simon & Schuster twiittasi. ”Kuten kävi ilmi, rajoitetun painoksen kirjoissa on Bobin alkuperäinen allekirjoitus, mutta kopioidussa muodossa. Olemme reagoineet tietoon tarjoamalla kaikille ostajille välittömän rahojen palautuksen.”

The Philosophy Of Modern Song koostuu yli 60 esseestä, joissa Dylan analysoi toisten artistien kappaleita laulunkirjoittamisen taiteenalanan näkökulmasta.