Artisti: Bob Dylan

Yksikätinen kitaristi havainnollistaa, ettei koskaan pidä antaa periksi – ja esittää pari Slashin sooloa

Muistathan tarinan nuorukaisesta nimeltä Tony Iommi, joka teloi kätensä työpaikallaan, jatkoi vammoistaan huolimatta sinnikkäästi soittoharrastustaan ja tuli keksineeksi sellaisen musiikkityylin kuin heavy metal? Samanlasta peräänantamattomuutta on aistittavissa tuoreessa videoklipissä, jossa Gondorian_Tomatoes-nimistä kanavaa Youtubessa isännöivä muusikko esittää Guns N’ Rosesia. Videon nimittäin tekee huomionarvoiseksi sellainen seikka, että soittajalta puuttuu toinen käsi. Ei ihan ideaali tilanne kitaristille.

Vuoden 2020 parhaat levyt – Soundin toimittajat valitsivat

Soundin toimittajat ovat valinneet vuoden 2020 parhaat albumit meiltä ja muualta. Kotimaisten ykköseksi ylsi selkeällä kaulalla muihin Maustetytöt kakkoslevyllään Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä. Ulkomaisissa albumeissa taistelu kärkisijoista oli äärimmäisen tiukkaa, ja Bob Dylan vei komealla Rough And Rowdy Ways -albumillaan voiton täpärästi The Flaming Lipsin ja Fiona Applen edestä.

Bob Dylanista Springsteeniin ja Eminemiin – Barack Obama listasi presidenttikautensa suosikkibiisit

Barack Obaman odotettu Luvattu maa -muistelmateos julkaistiin tänään, ja Yhdysvaltain ex-presidentti innostui tekemään juhlan kunniaksi hieman listaushommia. Obamalla on aiemminkin ollut tapana esitellä suosikkibiisejään sosiaalisessa mediassa, ja nyt listataan 20 kappaletta, jotka olivat hänellä erityisen kovassa kulutuksessa presidenttiyden aikana. Julkistus hoidettiin Instagramissa.