Artisti: Bob Dylan

Vuonna 1987 Eddie Murphy kuuli Tom Pettyn tuoreen biisin – ja raivostui pahanpäiväisesti

Seuraa hivenen historian siipien havinaa ja kurkistus kauas menneisyyteen, kun Tom Petty oli nousemassa uransa huipulle ja Eddie Murphy paistatteli parrasvaloissa Beverly Hillsin kyttä -elokuvien tähtenä. Murphy ja Petty edustavat näin äkkiseltään ajateltuna aika lailla eri maailmoja, mutta niin vain kävi, että Pettyn single Jammin’ Me sai Murphyn haistattelemaan laulajalle median välityksellä.

Bob Dylan myy talon tyhjäksi – nyt kaupattiin miehen koko tuotannon tallenneoikeudet parillasadalla miljoonalla dollarilla

Bob Dylan pistää nyt tosissaan tuotantoaan lihoiksi. Vuonna 2020 kohistiin jättikaupasta, kun Dylan myi koko tuotantonsa kustannusoikeudet Universal Musicille. Myyntihintaa ei julkistettu, mutta medialähteiden mukaan se oli noin 400 miljoonaa dollaria (n. 350 miljoonaa euroa). Nyt sitten muun muassa BBC uutisoi, että Dylan on myynyt pois myös kaikkien julkaisujensa tallenneoikeudet.

Bob Dylanin ahdistelukohu jatkuu: Dylanin lakimiehet sivaltavat vastapuolta tiukin sanankääntein

Bob Dylan päätyi viime elokuussa ahdistelukohun keskiöön, kun ainoastaan nimikirjaimillaan julkisuudessa esiintynyt nainen nosti häntä vastaan kanteen seksuaalisesta ahdistelusta. Naisen mukaan Dylan huumasi hänet ja käytti häntä hyväkseen New Yorkissa vuonna 1965, kun nainen oli vain 12-vuotias.