Kuunneltavaa: Roadburn-festarisetit, Prince, Damn Seagulls ja SMG

13.6.2013 21:10

Hollannin Tilburgissa järjestettävä maineikas Roadburn-festivaali tunnetaan erityisesti stoner- ja doombändeistään. Perinteisesti jo ennakkoon loppuunmyyty tapahtuma tarjoaa livesettejä kuunneltavaksi myös jälkikäteen ja tämän vuoden osalta tarkasteltavaa löytyy peräti 23 keikan edestä.

Muun muassa Goatin ja monia muiden mielenkiintoisten bändien konsertit löytyvät täältä. Ja jos tämän vuoden kattauksesta ei löydy kiintoisaa tavaraa niin tsekkaapa myös vuodet 2012 ja 2011. Onhan siellä vaikka mitä!

Vähintäänkin legendaarinen Prince on puolestaan julkaissut uuden Ain’t Gonna Miss U When U’re Gone -kappaleen. Laulaja/lauluntekijä Ledisin kanssa tehdyn kappaleen pariin pääsee tässä alla:

Helsinkiläisyhtye Damn Seagulls palaa albumikantaan vasta ensi vuonna, mutta tuore Paul Weller -kappale on kuitenkin jo tarkasteltavissa. Vuosaaren satamassa kuvatun videon pariin pääsee tässä alla:

Scandinavian Music Group puolestaan julkaisee uutta parin vuoden tauon jälkeen. Helsinkiläisyhtyeen Balladi 1 -kappaleen videon voi katsoa Radio Aallon sivulla.

Lisää luettavaa