Kuuntele Eelsin live-ep ja harvinaista Madonnaa

21.10.2008 17:09

Amerikkalaisen Mark Oliver Everettin yhtye Eels on julkaissut kotisivuillaan neljän biisin live-ep:n. Manchesterissa vuonna 2005 nauhoitetut kappaleet ovat saatavilla 28.10. asti. Ladattavat biisit ovat Fresh Feeling, Packing Blankets, Jeannie's Diary ja Climbing To The Moon. Ilmainen ep juhlistaa Blinking Lights And Other Revelations -vinyyliboksin julkaisua.

Amerikkalaisen Mark Oliver Everettin yhtye Eels on julkaissut kotisivuillaan neljän biisin live-ep:n. Manchesterissa vuonna 2005 nauhoitetut kappaleet ovat saatavilla 28.10. asti. Ladattavat biisit ovat Fresh Feeling, Packing Blankets, Jeannie’s Diary ja Climbing To The Moon. Ilmainen ep juhlistaa Blinking Lights And Other Revelations -vinyyliboksin julkaisua. Tuhdin boksin painos on rajattu kahteen ja puoleen tuhanteen.

Lisää aiheesta täällä.

Myös harvinaista Madonnaa on tarjolla internetissä. Thedailybeast on laittanut kotisivuilleen 80-luvulla queensilaisen synagogan kellarissa nauhoitetun pätkän, jossa kuullaan Madonnan tulkitsevan Born To Be A Dancer -biisiä sekä juttelevan silloisen poikaystävänsä Dan Gilroyn kanssa. Mukana on myös otteita Madonnan puheesta Rock And Roll Hall Of Fame -juhlassa aikaisemmin tänä vuonna.

Tutustu aiheeseen täällä.

Lisää luettavaa