Kvelertak esitteli uuden laulajansa, videokuvaa ensimmäiseltä keikalta julki – ”Olen fanittanut bändiä miltei 10 vuotta”

Vauhtia ja energiaa ei Ivar Nikolaisenilta ainakaan puutu.
24.7.2018 11:02

Norjalainen metallisuuruus Kvelertak tiedotti viikko sitten laulaja Erlend Hjelvikin ja yhtyeen teiden erkanemisesta. Bändillä on kuitenkin ollut aikaa etsiä uusi nokkamies ja keulahahmo esiteltiinkin jo viime perjantaina, kun yhtye esiintyi Norjan Fjellparkenissa.

Bändin uudeksi laulajaksi on kiinnitetty Ivar Nikolaisen, joka on tuttu muun muassa Silver- sekä The Good, The Bad And The Zugly -yhtyeistä ja jota onkin jo kuultu vierailevana äänenä Kvelertakin Blodtørst-kappaleella. Kovin kaukaa ei siis uutta miestä tarvinnut etsiä.

”Olen fanittanut bändiä miltei 10 vuotta, siitä lähtien kun näin heidät ensimmäisen kerran. On suuri kunnia olla osa bändiä!” Ivar kommentoi.

”En yritä kopioida Erlendiä. Erlend on leijona, minä olen vain pieni rotta. Mutta se rotta on vitun kiukkuinen ja täynnä ruttoa, valmiina viemään tämän koneiston uusiin korkeuksiin!”

Ohessa hieman videomateriaalia Nikolaisenin ensimmäiseltä keikalta bändin kanssa. Kyllähän siinä menoa ja meininkiä näyttäisi olevan, hyvä!

Lisää luettavaa