Lähteekö AC/DC tien päälle vuonna 2021? Rumpali Chris Slade on ainakin valmiina – ”Olen aina valmis lähtöön”

AD/DC:n rumpujakkaralla pariinkin eri otteeseen huhkinut Chris Slade jutusteli Sonic Perspectivesin haastattelussa intohimostaan soittamiseen, mukautumiskyvyn tärkeydestä, sekä tietenkin eikkadeikasta.

Mieheltä kysyttiin kantaa aussijätin ympärillä vellovaan huhumyllyyn, jonka mukaan uusi levy on enemmän tai vähemmän valmis ja tie kutsuu minä hetkenä hyvänsä.

”AC/DC:n ympärillä riittää aina huhuja”, Slade toteaa. ”Ainoa henkilö joka tietää mitä on tapahtumassa, on Angus [Young]. Tänä vuonna se ei tule tapahtumaan! Voin sanoa varmaksi, että mitään ei tapahdu vuonna 2020.”

Entä onko sitten mies valmiina, mikäli kutsu käy esimerkiksi ensi vuoden aikana?

”Olen aina valmis lähtöön”, Slade vakuuttaa. ”Rakastan matkustamista, rumpujen soittamista ja tien päällä olemista, eikä kovin moni pysty sanomaan samaa. Toivon tekeväni sitä vielä monta vuotta.”

Haastattelussa sivuttiin myös sitä, lyökö Jimmy Pagen ja Angus Youngin kaltaisten hahmojen selän takana soittaminen koskaan Sladea ällikällä kesken keikan.

”Et voi antaa niin tapahtua. Jos teet niin, hajoat kappaleiksi”, Slade toteaa. ”On jo tarpeeksi vaikeaa kävellä 80 000 ihmisen täyttämälle stadionille. AC/DC veti Rock Or Bust -kiertueella keikan Itävallassa 120 000 katsojalle, eikä se ollut festivaali vaan bändin oma show. Se oli Itävallan kaikkien aikojen suurin keikka. 90-luvulla soitimme miljoonalle ihmiselle Moskovassa. Yleisömeri vain jatkui ja jatkui. Se sattui silmiin.”