Lake Jons pohtii uutuusvideollaan vapauden syvintä olemusta – Pekka-enon välityksellä

Helsinkiläinen Lake Jons esittelee maailmalle Circle-singleen tehdyn musiikkivideon. Ohjaaja Raimo Saban hengentuotoksen voi katsoa alempaa, joten kurkkaa saman tien, mitä osapuolet ovat saaneet tällä kertaa aikaiseksi. Yhtye itse vaikuttaa ainakin teokseen tyytyväiseltä.

”Raimo Saba tekee sen jälleen. Video onnistuu upeasti tuomaan oman näkemyksen kappaleen sanoitusten maailmasta. Näyttelijänä on mun Pekka-eno ja se tekee tästä videosta minulle hieman henkilökohtaisemman. Musiikkivideoissa on upeaa just se, että ei koskaan tiedä miten ohjaaja kokee kappaleen. Valmiin videon näkeminen ensimmäistä kertaa on aina kutkuttava tilanne, josta voi parhaimmillaan saada uuden näkökulman ja kokemuksen kappaleesta. Tunteitahan tässä välitetään, ja Raimo onnistuu jälleen tulkkaamaan”, Lake Jonsin keulakuva Jooel Jons kommentoi tuotosta.

Lake Jonsin tekemisistä pysyy kartalla esimerkiksi Facebook-sivujen välityksellä. Yhtyeellä ei ole tällä hetkellä keikkoja merkittynä kalenteriin, mutta niistäkin varmasti tiedotetaan edellä mainitussa osoitteessa.