Lars Ulrich kertoo Metallican alkaneen työstää uutta musiikkia – ”Olemme löytäneet luovan yhteyden”

17.6.2020 21:53

Metallica-rumpali Lars Ulrich paljasti tuoreessa norjalaiselle tv-persoona Fredrik Skavlanille myöntämässään haastattelussa, että Iso M on alkanut työstää uutta musiikkia eristysoloista huolimatta.

”Olemme vasta aloittamassa… olemme löytäneet yhteyden noin viimeisen kuukauden aikana”, Ulrich kertoo. ”Olemme tietenkin olleet yhteydessä jo aiemminkin, mutta olemme nyt löytäneet luovan yhteyden, ja olemme niin sanotussa löytöretkimoodissa. Lähettelemme toisillemme ideoita sähköpostitse ja Zoomin välityksellä, ja yritämme tehdä musiikkia näinä epätavallisina aikoina.”

Ulrich on silminnähden tyytyväinen siihen, että on päässyt jälleen kunnolla yhteyksiin tovereidensa kanssa.

”On hienoa, että olemme alkaneet vaihdella ideoita. On hienoa olla jälleen yhteydessä ja osa tuota ryhmää, ja odotan innolla kaikkia luovia mahdollisuuksia jotka siintävät edessämme”, mies hehkutaa. ”Tähän mennessä äänipuoli ja käytännön asiat ovat itse asiassa yllättävän hyvässä jamassa. Nyt meidän tulee vain selvittää kuinka paljon pystymme luomaan olematta samassa tilassa.”

Skavlanin todetessa, että tämähän kuulostaa aivan siltä, että uusi Metallica-albumi tekee tuloaan, Ulrich hymähtää ja toteaa seuraavaa:

”Aah, sanoisin että kyllä, tekee tuloaan… olen onnellinen että olemme löytäneet uudelleen yhteyden bändikavereideni kanssa ja toivon, että voimme soittaa keikkoja vielä tänä vuonna, mutta jos lupaat olla kertomatta kenellekään, olen epäileväinen sen suhteen. Mutta, olemme jälleen Metallica, ja olemmehan tehneet tätä jo 39 vuotta. Meillä on tapana vitsailla, että olemme vasta pääsemässä vauhtiin ja parhaat vuodet ovat vasta edessämme.”

Voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa