Lauluja vapauden tarpeesta, rakkauden huipentumasta ja totaalisesta hulluudesta – Ennakkokuuntelussa Sinful Societyn ep

Kuva: Petri Vilén

Turkulainen Sinful Society julkaisee 29. tammikuuta ensimmäisen ep-levynsä. Soundi tarjoaa levyn ennakkokuuntelun kitaristi Tapen kappalekohtaisilla kuvauksilla höystettynä. Tee siis hyvin ja tutustu rokkaavaan Sinful Societyyn!

Let Me Burn

– Kappale oikeastaan kiteyttää yhtyeemme tunnusmerkit, eli tiukan grooven ja vahvat melodiat. Fuzz-kitaran ja lehmänkellon luoma yhteisvaikutus tuo kappaleeseen reipasta 70-luvun henkeä. Teemana toimii rakkauden multihuipentuma.

On the Run

– Melodinen rock-ralli, joka yhdistelee sekä vanhemman, että uudemman koulukunnan rockia. Heleät kitarat ja tunnelmalliset laulumelodiat maalailevat perinteisten rumpu- ja bassolinjojen päällä siivittäen biisin menevään kertosäkeeseen. Biisi kertoo vapauden tarpeesta ja irtaantumisesta yleisistä normeista.

Are You Ready?

– Kumartaa vahvasti erään australialaisen yhtyeen suuntaan. Biisin henki syntyy katkonaisesta kitarariffistä, simppelistä bassolinjasta ja tiukasta peruskompista. Rock-junttausta rikotaan melodisilla kertosäkeillä, joissa on mukana myös vanhaa kunnon äijäkööriä. Biisissä kysytään, oletko valmis tekemään sitä mitä rakastat?

Psycho Bitch

– Viimeisessä biisissä lisätään kitaraan räkää ja rytmimunaan vauhtia. Kappaleessa yhdistetään sujuvasti suoraviivaista mättöä ja rauhallisempia rytmejä. Tempovaihdokset johdattavat kuuntelijan syvälle myrkyllisen ihmisen mieleen ja lopulta totaalisen hulluuden partaalle. Takuuvarma livebiisi, saa korvat lukkoon ja niskat jumiin!

Levyn tilausohjeet löytyvät 29.1. yhtyeen Facebook-sivuilta. Kannattaa siis laittaa seurantaan!