Lazy Bonezilta uusi single tulevalta levyltä – Videolla pelleilee itse Jorma Uotinen

"Tarinan voi sijoittaa myös sosiaaliseen mediaan, missä ihmiset tuovat esille asioita omasta elämästään ainoastaan positiivisessa valossa, vaikka on itsestäänselvää, että elämässä tapahtuu paljon muutakin ei niin kivaa", avaa basisti Kauppinen.
27.5.2022 09:05

Kuopiolainen Lazy Bonez on julkaissut ensimmäisen singlen tulevalta neljänneltä albumiltaan. Shield of Pride -kappale sai kylkeensä myös Ville Lipiäisen ohjaaman videon, jonka päärooleissa nähdään yhtyeen laulaja Tommi ”Tuple” Salmela sirkustirehtöörinä sekä professori Jorma Uotinen sirkuspellenä.

Shield of Pride kertoo tarinan sirkuspellestä, joka yleisön edessä on roolinsa vanki, mutta takahuoneessa hän voi riisuutua niin maskistaan, vaatteistaan kuin roolistaankin. Kirjoitetun tarinan voi sijoittaa myös sosiaaliseen mediaan, missä ihmiset tuovat esille asioita omasta elämästään ainoastaan positiivisessa valossa, vaikka on itsestäänselvää, että elämässä tapahtuu paljon muutakin ei niin kivaa. Itseään korostavien julkaisujen taustalla onkin usein herkkä ja haavoittuva sielu, joka haluaa suojella ylpeyttään näkymättömällä kilvellä”, yhtyeen basisti Jaakko Kauppinen taustoittaa kappaleen sanoituksia.

Lazy Bonez on kesällä ja alkusyksystä keikoilla seuraavasti:

2.7. Lankafest, Puolanka
7.7. Lammen Loiskeet, Kajaani
29.7. Kuopio Rock, Kuopio
10.9. Ravintola Ottopoika, Kuopio

Lisää luettavaa