Led Zeppelin aktivoituu – ei aktivoidukaan

8.1.2009 08:41

Brittilegenda Led Zeppelinin touhuilut alkavat kohta saada koomisia piirteitä. Kitaristi Jimmy Pagen manageri Peter Mensch (myös Metallican ja Red Hot Chili Peppersin manageri) antoi ensin haastattelun BBC:lle, jossa hän kertoi Zeppelinin palaavan lavoille "jonkun laulajan" kanssa.

Brittilegenda Led Zeppelinin touhuilut alkavat kohta saada koomisia piirteitä. Kitaristi Jimmy Pagen manageri Peter Mensch (myös Metallican ja Red Hot Chili Peppersin manageri) antoi ensin haastattelun BBC:lle, jossa hän kertoi Zeppelinin palaavan lavoille "jonkun laulajan" kanssa. Alkuperäinen solisti Robert Planthan on ilmoittanut, ettei ole käytettävissä Zeppelinin jatkosuunnitelmissa.

– Jimmy Page on muusikko. Hän haluaa soittaa. Jimmy, John Paul (Jones, basisti) ja Jason (Bonham, rumpali) ovat päättäneet etsiä laulajan. Ja jos tuo laulaja osoittautuu hyväksi niin he menevät studioon ja lähtevät kiertueelle, manageri virkkoi.

Pian BBC-haastattelun jälkeen oman Mensch-tarinansa julkaisi Music Radar. Tuossa haastattelussa manageri laskettelee toisenlaisia tarinoita.

– Led Zeppeliniä ei ole. Jos missasit yhtyeen keikan joulukuussa 2007, missasit sen. Bändiä ei enää ole. En pysty sanomaan asiaa tämän selvemmin.

Mensch myös vahvisti huhut, joiden mukaan Zeppelin-kolmikko testasi useita eri laulajia.

– Yksikään ehdokas ei osoittautunut tarpeeksi hyväksi. Ja se siitä, jatkoa ei ole luvassa. Ei minkäänlaista.

Mensch sanoo myös olevansa itsekin kovin kiinnostunut kuulemaan Jimmy Pagen jatkosuunnitelmista.

www.ledzeppelin.com

Lisää luettavaa