Legendaarinen Stone palaa – yhden keikan ajaksi

13.3.2008 21:42

Stonen ensimmäisestä, vuonna 1988 ilmestyneestä yhtyeen nimeä kantavasta albumista tulee kuluneeksi kaksikymmentä vuotta, ja tämän merkkipaalun kunniaksi yhtye palaa keikkalavalle Tampereella järjestettävän Sauna Open Air -metallifestivaalin tiimoilta kokoonpanossa Janne Joutsenniemi (basso ja laulu), Roope Latvala (kitara), Markku "Nirri&q

Stonen ensimmäisestä, vuonna 1988 ilmestyneestä yhtyeen nimeä kantavasta albumista tulee kuluneeksi kaksikymmentä vuotta, ja tämän merkkipaalun kunniaksi yhtye palaa keikkalavalle Tampereella järjestettävän Sauna Open Air -metallifestivaalin tiimoilta kokoonpanossa Janne Joutsenniemi (basso ja laulu), Roope Latvala (kitara), Markku "Nirri" Niiranen (kitara) ja Pekka Kasari (rummut).

– Yhdestä keikasta on ollut silloin tällöin puhetta, mutta se on aina ollut sellaista puolivillaista jutustelua. No, meillä oli sitten Team Korak -lätkäjengin kokoontuminen ja painuttiin sieltä Helsingin Nosturiin, jossa järjestettiin Femmagaala. Siellä sitten päätettiin juhlallisesti, että hemmetti soikoon, vedetäänpä ihan oikeasti yksi keikka, debyytin 20-vuotisjuhlan kunniaksi. Mietittiin myös, että tehdään festariveto, mikäli tapahtumien suunnalta ilmenee kiinnostusta. Silloin nimittäin pääsee itse mahdollisimman vähällä… Kunhan vain kävelee valmiiseen pöytään soittamaan, Joutsenniemi hymähtää.

Stone esiintyy Tampereen Eteläpuistossa Sauna Open Airin lauantaina 7.6.

www.sauna-open-air.fi

Lisää luettavaa