Legendaarisesta Pepe Willbergistä dokumenttielokuva – tiedot ja traileri julki

2.7.2024 12:37

Pepe Willbergin elämästä ja urasta kertova Pepe-dokumenttielokuva saapuu valkokankaille 4.10. Elokuvan ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Severi Koivusalo.

Arkistomateriaalista ja elokuvallisesta kerronnasta koostuva raina käy läpi Willbergin yli 60 vuotista uraa Islandersista Mestarit areenalla -ilmiöön ja aina Pepe & Saimaa -kokoonpaanon saakka. Viimeksi mainitusta muusikkolegenda pokkasi myös uransa ensimmäisen kultalevyn 67-vuotiaana. Elokuvassa nähdään sellaisia nimiä kuin Danny, Jorma Uotinen, Vicky Rosti, Matti Mikkola ja Mirja Pyykkö.

”Elokuvan teemoja ovat esiintymisjännityksen ja ujouden tuottamat artistiuden ristiriidat. Millaista on olla artisti, joka ei nauti esilläolosta, mutta jonka sisäsyntyinen halu laulaa ja rakkaus musiikkiin ovat vetäneet häntä estradille jo vuosikymmenien ajan”, tiedotteessa kerrotaan.

”Hyvää kannattaa odottaa ja koskaan ei kannata antaa periksi. Ensimmäinen kultalevy 67-vuotiaana ja oma elokuva 78-vuotiaana. Luotan Severin näkemykseen ja kerrontaan dokumentin rakentamisessa. Menen jännittynein mielin katsomaan lopputulosta isolta kankaalta ja varaudun tunneskaalaan sekä mahdollisesti jopa nostamaan kädet lopuksi ilmaan”, Willberg itse kommentoi.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa