Lemmy sai oman, varsin komean Bobblehead-figuurinsa – rajoitettu erä saapuu myyntiin jopa yllättävän maltilliseen hintaan

Vartaloonsa verrattuna suhteettoman suuret, edestakaisin heiluvat päät omaavat Bobblehead-figuurit ovat nauttineet varsin suurta suosiota erityisesti Yhdysvalloissa jo useiden vuosikymmenien ajan. Ne ovat siellä itse asiassa niinkin kova juttu, että hahmoille on perustettu vuonna 2014 jopa ikioma Hall of Fame -museonsa Milwaukeehen, Wisconsiniin. Siksi onkin vain sopivaa, että näinkin ikoninen kapistus saa oman versionsa vähintäänkin yhtä ikonisesta Lemmy Kilmisteristä.

Mikä hienointa, nämä Aggronautixin tekemät figuurit ovat vieläpä kohtuullisen hintaisia, kustantaen vain 29,95 dollaria kappale. Täkynä on tosin se, että valmistusmäärä on rajattu ainoastaan 2000 nyökyttelevään Lemmyyn. Kannattanee siis toimia nopeasti, mikäli kaipaa olohuoneen hyllyyn hieman rock & rollia muumimukien ja maatuskojen viereen. Lisätiedot tammi-helmikuun vaihteessa myyntiin tulevista hahmoista löydät täältä.