”You play like Mike Tyson on steroids, bro” – Metallica valottaa uuden albuminsa kostokappaleen kehkeytymistä

28.11.2016 09:16

Metallicaa voi kritisoida monesta asiasta, mutta ei ainakaan siitä, etteikö yhtye tarjoaisi fanikunnalleen nähtävää kulissien takaa. Bändi lisää YouTube-kanavalleen harva se viikko jotain uutta ihmeteltävää, ja uuden levyn myötä on katsottavaksi ilmaantunut luonnollisesti videokuvaa studiosessioista.

Viikonloppuna Metallica latasi katsottavaksi kymmenminuuttisen kokooman Here Comes Revenge -biisin äänityksistä. Tarinan opetus: maailman mammuttimaisimman metallibändin studiotyöskentely näyttää aika paljon samanlaiselta kuin kaikkien muidenkin. Ja jos aikaisemmin on haastattelussa puhuttu siitä, miten studiotyöskentelyyn mahtui meheviä riitoja, tällä videolla tsemppihenki kukoistaa.

Seuraavaksi odotellaan yhtyeen kiertuesuunnitelmien julkaisemista. Taannoin antamassaan videohaastattelussa James Hetfield kertoi bändin aikovan viettää ainakin seuraavat kaksi vuotta tien päällä, joten eiköhän siihen Suomen-keikkakin mahdu. Toistaiseksi yhtyeen kotisivuilla on listattu konsertteja vain ensi huhtikuuhun asti.

Lisää luettavaa