Limp Bizkit -laulaja Fred Durstin ohjaamasta uutuuselokuvasta kehkeytymässä valtava floppi

Fred Durst (Limp Bizkit). Kuva: Tomi Palsa

Aina ei mene putkeen. Hollywood Reporter kertoo raportoi, että Fred Durstin ohjaamasta The Fanatic -trilleristä on kehkeytymässä massiivinen floppi: elokuva keräsi avausviikonloppunaan Yhdysvalloissa vain 3153 dollarin (n. 2882 euroa) tulot. Elokuvaa esitettiin 52 teatterissa eri puolilla maata. Tästä voi kukin laskea, ettei teattereissa kovin montaa asiakasta näkynyt.

The Fanatic kertoo häiriintyneestä, idoliaan ahdistelevasta elokuvafanista. Trillerin pääosassa nähdään John Travolta, jota avausviikonlopun tulos saattaa harmittaa vielä enemmän kuin ohjaajaa: elokuva on neljäs perättäinen floppi Travoltan uralla, ja menekiltään se on huonoiten menestynyt teos näyttelijän ansioluettelossa. Kaukana ovat ajat, kun Travolta oli Hollywoodin ykkösnimiä.

Jos yleisö ei löytänyt Durstin elokuvaa, eivät kriitikotkaan ole olleet sen suopeampia. Rotten Tomatoes -sivulla teoksen freesiysmittari on tällä hetkellä 17 prosentissa. ”The Fanatic haisee, koska Durstia ei oikeasti kiinnosta, mikä ajaa [elokuvan päähenkilöä] Moosea eteenpäin”, kirjoittaa NPR:n Simon Abrams. ”Tämä on katastrofi”, kiteyttää puolestaan Observerin Rex Reed.

Suomessa elokuva ei näytä tulevan elokuvateatterilevitykseen. Eiköhän tuo Netflixiin tai johonkin vastaavaan ilmaannu ennen pitkää.