Lisää Dingo-elokuvan miehitystä julki – tässä ovat Pave Maijasen ja Lasse Norreksen näyttelijät

12.10.2023 11:11

Dingon tarinan kertova Levoton Tuhkimo -elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2024. Aikaisemmin syksyllä julkistettiin yhtyeen pääosien näyttelijät (Saku Taittonen, Alvari Stenbäck, Mauno Terävä, Samuel Kujala, Emil Kihlström, Valtteri Lehtinen ja Ronja Keiramo), ja nyt paljastetaan miehitystä jälleen siivun verran lisää.

Aikanaan Dingon tuottajana toimineen Pave Maijasen roolissa mimittäin nähdään Reino Nordin. Manageri Lasse Norresta puolestaan näyttelee Elias Salonen. Nordin on tietysti musiikkiväelle tuttu mies, ja Salonen on nähty aikaisemmin muun muassa Piiritys-sarjan pääroolissa sekä Sorjone-n, Aikuiset- ja Kotikatu -sarjoissa.

”Aivan ihastuttavaa päästä ensinnäkin mukaan suomalaista populäärimusiikin historiaa avaavaan elokuvaan, ja toisekseen valtava kunnia saada tehdä legendaarisen Pave Maijasen rooli. Näitä saappaita en usko, että kukaan pystyy täysin täyttämään. Sytyn todella isosti, että saan edes hetken eläytyä suuresti kunnioittamani ja luultavasti kaikkien rakastaman Paven hetkiin Dingon tarinassa”, Reino Nordin kertoo tiedotteessa.

”Rooli on täysin erilainen kuin mitä olen aikaisemmin tehnyt, joten haaste oli kiva ottaa vastaan. Olin myös innoissani, että pääsin syksyksi hyppäämään kasarimaailmaan!” Salonen puolestaan kertoo.

Elokuvan on käsikirjoittanut Hanna Leivonniemi ja sen tuottavat Yellow Film & TV:lle Marko Talli ja Anni Pänkäälä. Elokuvan ohjaa Mari Rantasila.

Lisää luettavaa