LOG-päivitys: Randy Blythe taas oikeuden eteen

13.7.2012 09:26

Tsekkiläisen fanin kuolemantuottamuksesta syytetty Lamb Of Godin laulaja Randy Blythe istuu edelleen prahalaisessa Pankrácin vankilassa - ja istuu vielä ainakin hetken aikaa. Blythe on maksanut kahdensadan tuhannen dollarin suuruisen takuusumman, mutta tsekkiläisen lakikäytännön mukaan häntä ei ole kuitenkaan vapautettu tutkintavankeudesta.

Tsekkiläisen fanin kuolemantuottamuksesta syytetty Lamb Of Godin laulaja Randy Blythe istuu edelleen prahalaisessa Pankrácin vankilassa – ja istuu vielä ainakin hetken aikaa. Blythe on maksanut kahdensadan tuhannen dollarin suuruisen takuusumman, mutta tsekkiläisen lakikäytännön mukaan häntä ei ole kuitenkaan vapautettu tutkintavankeudesta.

Blythe viedään oikeuden eteen seuraavan kerran torstaina 19. heinäkuuta, joten muusikko joutuu jännittämään tilanteen seuraavaa edistysaskelta vielä vajaan viikon verran.
 
Daniel N -nimisen fanin kaveri  on puhunut vahvasti Blytheä vastaan tsekkiläiselle The Prague Post -lehdelle. Nimettömän fanin mukaan "Daniel nousi lavalle vain kerran, jolloin Randy heitti hänet brutaalisti lavalta eikä kukaan ottanut häntä kiinni. Hän ei tietenkään halunnut tappaa Dania, mutta rangaistuksetta hän ei saa selvitä".

Saman fanin mukaan "tähän mennessä tilanteesta julkaistut  videot eivät näytä välikohtausta, jossa Daniel loukkaantui".

Lisää luettavaa