Artisti: Lamb Of God

Lamb of God taitaa olla äkäisellä päällä – ainakin uuden Nevermore-biisin perusteella

Lamb of God esittelee syksyllä julkaistavaa Omens-albumiaan yhden kappaleen verran. Tuoreen singlen nimi on Nevermore, ja sen voi tarkastaa alempaa löytyvän Youtube-upotuksen avustuksella. Koko levy julkaistaan sitten 7. lokakuuta. Takuuvarman kiukkuisesti jytisee tämä uusi biisi, ja Blabbermouth taisikin kertoa yhtyeen kuvailleen tulevaa albumia vihaisimmaksi levykseen.

Knotfest julkisti uusia kiinnityksiä: Lamb of God ja monia muita lisätty bändilistaan

Vielä tulee lisää iloisia festariuutisia tälle päivälle! Ensi kesänä Turkuun saapuva Knotfest tiedottaa kasvattaneensa artistikaartiaan kookkailla nimillä Suomesta ja ulkomailta. Eikä tässä vielä kaikki, vaan lisää ohjelmaa julkistetaan myöhemmin.

Kuukauden kovin Joy Division -tulkinta tulee yllättävästä suunnasta – laulajana Lamb of Godin Randy Blythe

Kappas, tällaistakin on tullut! Chuck Doomin ja Gil Sharonen Saudade-projekti keksi äänittää oman versionsa Joy Divisionin Day of the Lords -biisistä, ja laulajaksi esitykseen pestattiin varsin nimekäs kaveri: Lamb of Godin Randy Blythe. Ja kuinka ollakaan, ronskimmasta huutamisesta paremmin tunnettu Blythe selvittää Ian Curtisin osiot oikein hyvin. Ilahduttava yllätys on tämä tekele, kuuntele alempaa!