Artisti: Lamb Of God

Jälleen iloisia uutisia metalliyleisölle: Lamb of God ja Kreator kahdelle keikalle Suomeen!

Ensi talvesta näyttää kehkeytyvän varsin suotuisa ajanjakso Suomen heavykansalle. Aiemmin on uutisoitu muun muassa Slipknotin, Ozzy Osbournen ja Ghostin keikoista – eikä tuo marraskuun Steelchaos-tapahtumankaan anti näytä lainkaan hullummalta – ja nyt kantautuu sellaisia tietoja, että Lamb of God ja Kreator vierailevat täällä alkuvuodesta yhteisvoimin. Kolmantena pyöränä mukana kulkee Power Trip.

Runsain mitoin positiivista ja hyvää meininkiä – Lue Soundin kattava Provinssi 2019 -raportti

Provinssi tarjosi tänä kesänä mainiota tunnelmaa, jännittäviä yllätyksiä, hyviä ja vielä parempia keikkoja sekä myös muutamia pettymyksiä. Soundin reporttereina Seinäjoella toimivat torstaina ja perjantaina Mikko Merilinna, lauantaina Vilja Vainio.

Nähdäänkö Lamb of Godissa pian kokoonpanomuutos? Randy Blythen kommentti viittaa tähän suuntaan

Lamb of God on toiminut kohta vuoden väliaikaisen rumpalin voimin. Yhtyeen perustajajäsen Chris Adler joutui heinäkuussa 2018 moottoripyöräonnettomuuteen, jonka seurauksena hänen solisluunsa murtui ja olkapään sekä lantion seudullekin tuli vammoja. Adlerin tuuraajana on toiminut siitä lähtien Art Cruz.

Lamb of Godin kitaristi härskin varkauden uhrina – julkaisi vihaisen viestin sosiaalisessa mediassa

Tällaista menoa on mahdotonta arvostaa. Joku peijooni meni ja varasti Lamb of Godin Willie Adlerilta tämän uskollisen Warbird-kitaran sekä päälle vielä käsinmaalatun, ainutlaatuisen bassokitaran. Nyt Adler vetoaa sosiaalisessa mediassa yleisöön, jotta voro saataisiin kiinni ja soittimet takaisin.