Artisti: Lamb Of God

Pysähdy hetkeksi ja nauti elävästä musiikista Lamb of Godin reippaan livevideon tahtiin

Kun nyt sattuneesta syystä ei isoja metallikeikkoja ole hetkeen ollut tarjolla, voi pahimpia vieroitusoireita lieventää esimerkiksi Lamb of Godin avulla. Yhtye julkaisee 26.3. viimevuotisesta nimikkolevystään deluxe-version, jonka mukana tarjotaan bonuksena Live in Richmond -livetallenne. Keikkatallenteesta esitellään nyt maistiaisena Memento Mori -biisin livevideo, katso tuotos alempaa. Hyvää toimintaa riittää.

Lamb of Godin kitaristi ylistää Alexi Laihoa: ”Minulla ei ole kuin hyvää sanottavaa hänestä”

Alexi Laihon kuolemasta on kulunut jo useampi kuukausi, mutta edelleen aihe puhuttaa musiikkiväkeä ympäri maailman. Eilen julkaistussa Metalsucks-sivuston podcastissa oli haastateltavana Lamb of Godin kitaristi Mark Morton, ja puheenaiheeksi nousi muun muassa Laihon menehtyminen vain 41-vuotiaana.

Ex-rumpali kritisoi Lamb of Godin ”myrkyllistä” ilmapiiriä: ”Oltiin otsat rutussa koko ajan”

Rumpali Chris Adler erosi Lamb of Godista vuonna 2019, mutta miehen asema yhtyeessä oli epäselvä jo pidempään. Lopulta kesäkuussa 2019 laulaja Randy Blythe totesi haastattelussa, ettei Adlerin tulevaisuus bändissä näytä lupaavalta, ja saman vuoden heinäkuussa ero lopulta julkistettiin. Miehen tilalle kiinnitettiin Art Cruz, ja Adler jatkoi uraansa muiden projektien parissa. Miehen tuorein levytys on Firstborne-yhtyeen nimikkoalbumi.

Päivän mashup-pläjäys: näin yhdistyy Lamb of Godin möykkä vuoden irstaimpaan räppihittiin

Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin WAP alias Wet Ass Pussy oli riittävän roisi revittely, että kappale sai aikaan jonkinmoisen paheksumisen aallon Yhdysvaltain konservatiivisissa piireissä. ”Nämä räppärit ovat esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun lapsia kasvatetaan ilman Jumalaa ja vahvaa isähahmoa”, tokaisi esimerkiksi kalifornialainen republikaani James P. Bradley Twitterissä. Selkeästi on siis jotain tehty oikein, kun musiikilla saadaan vielä järkytystä aikaiseksi!

Vähän mukavampia uutisia: Lamb of Godin ja Kreatorin siirtyneet keikat saivat uudet päivämäärät

Tällaisia tietoja on paljon mukavampi uutisoida kuin niitä tälle vuodelle muuten ominaisia peruuntumis- ja siirtymishommia. Lamb of Godin ja Kreatorin oli määrä metelöidä Helsingissä ja Oulussa jo keväällä, mutta sitten tuli koronapandemia ja sotki kaiken. Nyt keikoille on löytynyt uusi päivämäärä: kaksikko yrittää Suomen-vierailua ensi vuoden marraskuussa. Jonkun verran pitää siis odotella.