Lost In Music -festari julkisti ensimmäiset esiintyjät

4.6.2012 12:13

Joka syksy Tampereella järjestettävä Lost In Music -kaupunkifestivaali on julkistanut ensimmäiset esiintyjät. 17.-20. lokakuuta 12 eri keikkapaikalla ympäri Tampereen keskustaa nähdään yhteensä lähes 100 keikkaa.

Joka syksy Tampereella järjestettävä Lost In Music -kaupunkifestivaali on julkistanut ensimmäiset esiintyjät. 17.-20. lokakuuta 12 eri keikkapaikalla ympäri Tampereen keskustaa nähdään yhteensä lähes 100 keikkaa. Ensimmäiset kiinnitykset ovat Neljä Ruusua, Stam1na, Poets Of The Fall, Juha Tapio, 22-Pistepirkko, Johanna Kurkela, Don Johnson Big Band, Petri Nygård, Pariisin Kevät, Rubik, Lapko, Shine 2009, Kumikameli, Stig, Bon Jouni, Mirel Wagner ja Stockers.

Julkistuksia tippuu vielä runsaasti lisää pitkin kesää ja syksyä. Ajankohtaisimmat infot löytyy festarin kotisivuilta www.lostinmusic.fi

Lost In Music on showcase-festivaali, jonne yhtyeet ovat voineet hakea esiintymään avoimen haun kautta. Festivaali on osa Musiikki & Media -seminaaria, jonka myötä kaupungissa on paljon sekä kotimaisia että ulkomaisia musiikkibisneksen ja -median edustajia.

 

Lisää luettavaa