Loud n’ Live Promotions pääsi yrityssaneeraukseen – ”Haimme järjestelyä turvataksemme tulevien tapahtumiemme järjestämisen”

Loud n’ Live Promotions järjestää muun muassa Radio Nova -festivaaleja, Helsingin In The Park -konsertteja, Kaarinan Saaristo-festivaalia sekä Seinäjoen Vauhtiajot.
31.1.2024 10:33

Suomen suurimpiin tapahtumajärjestäjiin lukeutuva Loud n’ Live Promotions Oy on Pohjanmaan käräjäoikeuden tänään antaman päätöksen mukaan päässyt yrityssaneeraukseen. Päätös takaa yhtiölle työrauhan kuluvan vuoden konserttien ja festivaalien täysipainoiselle toteuttamiselle, kerrotaan toimitukseen lähetetyssä tiedotteessa.

”Haimme järjestelyä turvataksemme tulevien tapahtumiemme järjestämisen. Viime vuoden viimeiset kuukaudet olivat meille voitollisia. Aloitimme voimakkaat säästötoimenpiteet viime syksynä heti saneeraushakemuksen jätettyämme. Samaan aikaan tuotimme kymmeniä konsertteja, joista jokainen oli voitollinen”, kommentoi toimitusjohtaja Kalle Keskinen.

Loud n’ Live Promotions järjestää myös muun muassa Radio Nova -festivaaleja, Helsingin In The Park -konsertteja, Kaarinan Saaristo-festivaalia sekä Seinäjoen Vauhtiajot. Keskisen mukaan yhtiö on saanut neuvoteltua kesän ensimmäisiin festivaaleihin ulkopuolisen rahoittajan, jonka avulla saadaan kesätapahtumat hyvin pyörimään.

”Yhtiömme uusi johtoryhmä ja henkilökuntamme ovat erittäin sitoutuneita uudistettuun toimintamalliimme, ja odotamme kuluvaa vuotta innolla. Näyttää vahvasti siltä, että markkina on palautunut, sillä myymme nyt lippuja samaan tahtiin kuin vuonna 2019 ennen koronaa ja monin osin vielä paremminkin”, Keskinen jatkaa.

”Olemme myös ottaneet aiemmin alihankkijoittemme suorittamia itsellemme tärkeitä liiketoimintoja omaan haltuumme. Samaan aikaan on selvää, että teemme kuluvana vuonna positiivisen tuloksen ja näin saamme maksettua velkojamme pois.”

Keskisen mukaan yhtiön talousongelmat ovat johtuneet pitkälti pandemiasta ja korona-aikana tehdyistä rajoituksista, jotka estivät tapahtumien järjestämisen.

Lisää luettavaa