Lumoavan kaunis talvinen animaatioseikkailu – Katso Katie Meluan uusi video

Katie Melua ja gorilaisnaiset

Katie Meluan otsikoltaan ajankohtainen In Winter -albumi saa tuekseen Perfect World -kappaleesta tehdyn videon, johon ainakin lumikaaoksen keskelle joutuneet uusimaalaiset voivat samaistua. Kauniisti animoidulla videolla nimittäin riittää lunta, ja talvisissa maisemissa seikkailevat hahmot pääsevät toden teolla kosketuksiin luonnon kanssa. Aina susilaumaa myöten.

Lokakuussa ilmestynyt albumi on akustiseen kitaraan ja folk-perinteeseen turvaavan Meluan seitsemäs, ja se on saanut hyvän vastaanoton Briteissä, jossa georgialaislähtöinen artisti on asunut koko aikuisikänsä. Levyllä Meluan ilmaisua rikastuttaakin 24-henkinen georgialainen, tarkemmin Gorin kaupungin naiskuoro.

Melua kertookin Guardianille menneensä levyttämään entiseen kotimaahansa saadakseen levylle oikeanlaisen talvisen tunnelman, mutta toisaalta myös saadakseen työskennellä gorilaisten kanssa:

– Lauluääneni on ihan ok, mutta kuultuani näitä naisia, oli aivan kuin olisin opetellut laulamaan uudelleen näiden kuuden kuukauden ajan!

Tarkista alta, miten Melua gorilaisten kanssa onnistuu: