Lynyrd Skynyrd, Vio-lence, Corey Taylor… Covid-19 leviää myös musiikkipiireissä

23.8.2021 09:07

Slipknot-laulaja Corey Taylor kertoi viime viikolla saaneensa covid-19-tartunnan, eikä tartunta ollut ilmeisesti sitä kevyintä osastoa. Taylor kertoi videotervehdyksessä olevansa ”hyvin, hyvin kipeä”, mikä kuulosti hivenen huolestuttavalta, mutta onneksi Taylorin vaimo Alicia ilmoitti tänään Twitterissä miehensä alkaneen jo tointua. ”Corey voi hyvin ja kiittää teitä kaikkia tuesta”, Alicia Taylor kirjoittaa.

Tämä ei ole ainoa covid-19-johdannainen uutinen, mitä musiikkipiireistä on parin päivän sisään kuultu. Ensinnäkin thrash metal -veteraaniyhtye Vio-Lencen laulaja Sean Killian ilmoittaa sosiaalisessa mediassa joutuneensa sairaalahoitoon koronatartunnan vuoksi. Yhtyeen keikat on samalla luonnollisesti peruttu, mutta Killian vakuuttaa olevansa jo paranemassa.

”Sain tartunnan ystävältäni, joka ei tiennyt kantavansa virusta”, Killian kertoo Blabbermouthin mukaan. ”Keuhkojeni tilavuus on kärsinyt. Hapenottokykyni on kuitenkin hyvä, ja muut oireet ovat väistyneet. Toipumiseen menee vielä hetken aikaa.”

Lynyrd Skynyrdin kitaristi Rickey Medlocke puolestaan ilmoittaa jo selviytyneensä covid-tartunnastaan. Medlocke kertoi sairastumisestaan aiemmin tässä kuussa, mutta eilen mies pääsi mukaan yhtyeensä keikalle New Jerseyssä. Lynyrd Skynyrd joutui perumaan neljä keikkaa Medlocken tartunnan jälkeen.

”Olen palannut, ja vointi on hyvä. Tiedättekö mitä? Olen onnekas, kun istun tässä tänään”, Medlocke sanoo Instagramissa julkaisemassaan videotervehdyksessä.

Lisää luettavaa