Lynyrd Skynyrdin traagisesta onnettomuudesta kertovan elokuvan kuvaukset alkaneet – näyttelijöinä nousevia lupauksia ja tribuuttibändien jäseniä

Variety-lehti kertoo Lynyrd Skynyrd -yhtyeestä kertovan elokuvan kuvausten alkaneen maanantaina 24. huhtikuuta. Lehti paljastaa myös, kenet on pestattu elokuvassa vilahtavien Aerosmithin Steven Tylerin ja Joe Perryn rooleihin.

Street Survivors: The True Story of the Lynyrd Skynyrd Plane Crash -nimellä työstettävän elokuvan käsikirjoitus pohjautuu rumpali Artimus Pylen muistelmiin ja elokuva keskittyy lokakuussa 1977 sattuneeseen lento-onnettomuuteen, jossa menehtyivät yhtyeen alkuperäisjäsenet Ronnie Van Zant ja Steve Gaines sekä taustalaulaja Cassie Gaines, kiertuemanageri ja kaksi pilottia.

Elokuvan ohjaa nuori Jared Cohn, joka on tähän saakka tullut tutuksi lähinnä pienen budjetin kauhu- ja toimintaelokuvistaan. Leffan rooleissa nähdään myös nousevia lupauksia: Artimus Pylea esittää Ian Shultis, Ronnie Van Zantia Taylor Clift, Steve Gainesina nähdään Samuel Kay Forrest ja kitaristi Allen Collinsin roolissa on Rich Dally III.

Elokuvassa nähdään lisäksi Aerosmithin jäseniä, joiden oli tarkoitus lentää samalla koneella viikkoa ennen onnettomuutta, mutta pitivät konetta kuitenkin liian huonokuntoisena ja jättivät sen vuokraamatta. Joe Perryn roolissa nähdään Anthony Rocco Bovo ja Steven Tylerina Neill Byrnes, joka laulaa Aerosmith-tribuuttibändi Draw the Linessä.

– Haluamme tehdä hyvän elokuvan, joka kertoo intohimoisen ja intiimin tarinan musiikista, bändistä ja nopeasti tapahtuneesta noususta ja tuhosta. Haluan elokuvan näyttävän bändin jäsenet sellaisina kuin he olivat: todellisia ja hauskoja ihmisiä, jotka rakastivat musiikkia ja sitä suosiota, joka mahdollisti kiertämisen ympäri maailman, Pyle kertoi Deadline-lehden haastattelussa.

– Kun onnettomuus sattui, me olimme maailman huipulla. Pystyimme haastamaan minkä bändin tahansa, oli se sitten vaikka Rolling Stones, ja seisomaan omilla jaloillamme. Joka ikinen päivä ajattelen onnettomuutta ja sitä, mitä kaikkea olisimmekaan voineet saavuttaa, jos olisimme saaneet vaikka kymmenen vuotta lisäaikaa.