Machine Head -kipparia ei taideta juuri drive-in-konserteissa tavata – ”Typerintä vitun paskaa, mitä olen ikinä nähnyt”

22.6.2020 21:12

Machine Head -keulakuva Robb Flynn ei lukeudu koronaviruspandemian myötä relevanteiksi muodostuneiden drive-in-konserttien faneihin. Miehen mielipide tuli ilmi Kerrang! -lehden tuoreessa haastattelussa.

”Katselin juuri päivänä eräänä yhtä typerää drive-in-keikkaa, jossa ihmiset istuivat autoissaan ja tööttäilivät mikäli he pitivät kuulemastaan, ja se oli typerintä vitun paskaa, mitä olen ikinä nähnyt”, mies lataa. ”Se on ihan okei, mikäli coverbändit haluavat tehdä tuollaista paskaa. Heidän tulee pitää hauskaa. Machine Headin shown koko pointti on 5000 ihmistä laulamassa mukana, aitaa vasten painautuneina, hikisinä ja jättimäisiin pitteihin kokoontuen — se pinnan alla kuplivan energian vapautus. Jos lähitulevaisuuden ainoa vaihtoehto on drive-in, voin hyvin odottaa.”

Flynn odottaa, että koronaviruksen aiheuttamat muutokset keikkarintamalla ja ylipäätään ihmisten elämissä tulevat jatkumaan vielä pitkään.

”En tiedä ovatko asiat palaamasssa ’normaaleiksi’ koskaan, mutta siinä voi mennä neljä vuotta ennen kuin pääsemme edes lähelle”, mies toteaa. ”Tämä pandemia voi jatkua ainakin seuraavat kaksi vuotta — aaltoillen parempaan suuntaan aina kesäisin ja pahentuen taas flunssakaudella — sitten voi kestää vielä toiset kaksi vuotta, ennen kuin ihmiset toipuvat sulkujen aiheuttamasta taisteluväsymyksestä. Talouden toipuminen kestää, aivan kuten kävi espanjantaudin kanssa vuoden 1918 jälkeen, ja että ihmiset voivat lähteä jälleen luottavaisina liikkeelle.”

”Yhdysvalloissa 40 miljoonaa ihmistä on menettänyt työnsä ja 25 miljoonaa on menettänyt sairasvakuutuksensa”, Flynn jatkaa. ”Isolla-Britannialla on NHS, mutta me olemme niin typerää porukkaa, ettei meillä ole mitään vastaavaa koska ’vapaus’. Olen mielelläni väärässä, mutta kaiken sen perusteella mitä olen kuullut ja lukenut, niin noinkin kauan tässä voi vielä mennä.”

Lisää luettavaa