Artisti: Machine Head

Machine Head julkaisi uuden singlen – yleisö näyttää ottaneen biisin vastaan ristiriitaisin tuntein

Machine Head kenties kulkee tällä hetkellä debyyttilevynsä juhlakiertueella, mutta mitä orkesterin uuteen tuotantoon tulee, yhtye katsoo uusiin suuntiin. Bändi julkaisi juuri upouuden Circle the Drain -singlen, ja kappale näyttää nettikommenttien valossa saaneen monet kuulijat raapimaan päätään. Onhan siinä monenlaista modernimpaa otetta, kuten Korn-vaikutteita ja jopa Linkin Parkin mieleen tuovia laulumelodioita. Kuuntele alempaa.

Millainen kannuttaja on Machine Headin uusi rumpali? Drumcam-video sen paljastaa

Machine Headin kokoonpanotilanne on nyt sellainen, että sen selvittääkseen täytyy tehdä vähän tutkimustyötä. Yhtyeen soittajistohan meni viime vuonna pitkälti uusiksi, kun kitaristi Phil Demmel ja rumpali Dave McClain lähtivät omille teilleen. Bändijohtaja Robb Flynn päätti tehdä seuraavaksi aikamatkan menneisyyteen ja pestasi Burn My Eyes -debyyttilevyltä (1994) tutut Logan Maderin ja Chris Kontosin orkesterin kiertuekokoonpanoon, ja tällä porukalla Machine Head lähti esikoislevynsä juhlakiertueelle.

Tätä on luvassa ensi vuonna Suomessa: katso pitkä, tasokas tallenne Machine Headin juhlakiertueelta

Tässäpä ilahduttava yllätys näin aamun ratoksi! Machine Head kiertää paraikaa Eurooppaa Burn My Eyes -debyyttilevynsä juhlakiertueella, ja nyt itse kukin voi tarkastaa, missä kantimissa kokoonpanonsa uusinut yhtye nykypäivänä on. Bändi esiintyi 14.10. Saksan Bochumissa, ja koko keikka streamattiin verkkoyleisön tutkittavaksi. Tasokas streami on nyt nähtävillä bändin Youtube-kanavalla, joten mikäli haluat viettää 3 tuntia 34 minuuttia Machine Headin parissa, klikkaa video päälle yläpuolelta!