Artisti: Machine Head

Huonoja uutisia vanhan Machine Headin ystäville: ei taidettu saada Suomeen sitä odotettua juhlakeikkaa

Kun koronapandemia iski, yksi ensimmäisistä uhreista keikkarintamalla oli Machine Headin konsertti Helsingin The Circuksessa. Yhtyeen oli määrä saappua Suomeen juhlistamaan maineikasta debyyttilevyään alkuperäisen miehistönsä voimin, mutta sitten kävi kuten kävi. Toukokuulle 2020 suunniteltu keikka siirrettiin saman vuoden marraskuulle, mutta eihän siitä mitään tullut, ja nyt kuuluu tietoja, että koko juhlakiertue on haudattu ja yhtye on siirtynyt uusien kujeiden pariin.

Katso Machine Headin rumpalin kunnianosoitus Alexi Laiholle – Matt Alston esittelee Bodom-osaamistaan

Kappas, tällainen esitys onkin jäänyt huomaamatta. Machine Headin tuore rumpali Matt Alston on innostunut julkaisemaan Youtube-kanavallaan kaikenlaisia drumcam-videota, ja tammikuussa mies esitteli maailmalle läpiluennan Children of Bodomin Needled 24/7 -bravuurista. Kimmokkeena videolle toimi tietysti uutinen Alexi Laihon poismenosta.

Entiset Dream Theater-, Machine Head- ja Ozzy Osbourne -muusikot kävivät Ozzy-klassikon kimppuun – tältä se kuulosti

Entinen Machine Head -kitaristi, nykyään Vio-lencessä vaikuttava Phil Demmel on yhdistänyt voimansa laulaja Dino Jelusickin (Trans-Siberian Orchestra, Dirty Shirley, Animal Drive), basisti Rudy Sarzon (Quiet Riot, Ozzy Osbourne, Whitesnake, The Guess Who) ja rumpali Mike Portnoyn (Sons of Apollo, The Winery Dogs, Dream Theater) kanssa nauhoittaakseen ”karanteenicoverin” Ozzy Osbournen Revelation (Mother Earth) -kappaleesta.