Artisti: Machine Head

Tällaisissa merkeissä syntyy Machine Headin uusi levy – Robb Flynn päästää katsojat kulisseihin

Ensi kesänä olisi tiedossa taas uutta Machine Headia. Tulevan levyn yksityiskohdista ei tiedetä vielä mitään – esimerkiksi nimi ja tarkka julkaisupäivä ovat hämärän peitossa – mutta tuotoksen promokampanja alkoi joka tapauksessa tämään. Robb Flynn julkaisi Youtubessa levyn tekoa kuvaavan pikkudokkarisarjan ensimmäisen osan, katso alempaa.

Päivän annos rumputaituruutta: Machine Headin Matt Alston esittelee soittovideolla taitojaan

Jahas, tulevaisuudessa saamme ilmeisesti ihailtavaksi tasaiseen tahtiin soittovideoita Machine Headin Matt Alstonilta. Rumpali ilakoi eilen Youtubeen lataamansa videon esittelykentässä saaneensa studionsa sellaiseen kuntoon, että siellä pystyy taltioimaan drumcam-videoita yleisön ihmeteltäväksi. Alston lähtee liikkeelle Through the Ashes of Empires -albumin (2004) avauskappaleesta Imperium, joka muuten on merkitty osittain yhtyeen tuolloisen rumpalin Dave McClainin säveltämäksi.

Huonoja uutisia vanhan Machine Headin ystäville: ei taidettu saada Suomeen sitä odotettua juhlakeikkaa

Kun koronapandemia iski, yksi ensimmäisistä uhreista keikkarintamalla oli Machine Headin konsertti Helsingin The Circuksessa. Yhtyeen oli määrä saappua Suomeen juhlistamaan maineikasta debyyttilevyään alkuperäisen miehistönsä voimin, mutta sitten kävi kuten kävi. Toukokuulle 2020 suunniteltu keikka siirrettiin saman vuoden marraskuulle, mutta eihän siitä mitään tullut, ja nyt kuuluu tietoja, että koko juhlakiertue on haudattu ja yhtye on siirtynyt uusien kujeiden pariin.

Katso Machine Headin rumpalin kunnianosoitus Alexi Laiholle – Matt Alston esittelee Bodom-osaamistaan

Kappas, tällainen esitys onkin jäänyt huomaamatta. Machine Headin tuore rumpali Matt Alston on innostunut julkaisemaan Youtube-kanavallaan kaikenlaisia drumcam-videota, ja tammikuussa mies esitteli maailmalle läpiluennan Children of Bodomin Needled 24/7 -bravuurista. Kimmokkeena videolle toimi tietysti uutinen Alexi Laihon poismenosta.