Mahtaa olla aika valikoiduille vieraille järjestetyt bileet, jos edes Paul McCartney ei pääse sisään

17.2.2016 08:00

Joitain melko tunnettuja lauluja vuosien mittaan säveltänyt ja The Beatles -nimisessä yhtyeessä bassoa 1960-luvulla soittanut muusikko Paul McCartney – joka sivumennen sanoen on voittanut elämänsä aikana 21 Grammy-palkintoa – joutui pettymään, kun hänelle ei löytynyt tilaa Grammy-gaalan jatkobileistä. Viihdesivusto TMZ:n kuvausryhmä tallensi tilanteen, jossa McCartney-parka sai hämmästyksekseen kuulla ovimieheltä eioota. Katso pätkä vaikkapa Consequence of Soundin sivuilla.

Macca voi tosin lohduttautua sillä, ettei hän ollut ainoa julkimo, joka käännytettiin ovelta. Sen paremmin Beckillä kuin Foo Fighters -rumpali Taylor Hawkinsillakaan ei ollut asiaa räppäri Tygan järjestämiin bileisiin. Karski meininki.

Sellainen lieventävän asianhaaran mahdollisuus on olemassa, että McCartney pyrki sisään vääriin juhliin ja kääntyi ovella ympäri oikean osoitteen löytääkseen – Macca oli aiemmin toistellut ovimiehille brittimuusikko Mark Ronsonin nimeä, ja Ronson piti omia juhliaan Elyx Housessa. McCartney päätyi lehtitietojen mukaan lopulta Republic Recordsin kemuihin.

Mutta että Beatles-meriiteillä ei pääse ovimiehen ohi, ja vielä Grammy-bileissä… Siinä ei vanha banjosilmä ole varmaan ihan vilpittömästi osannut päättää, itkeäkö vaiko nauraa. Mutta sattuuhan näitä.

Lisää luettavaa