”Make America Rage Again” – superbändi Prophets of Rage näytti ensimmäisellä keikallaan Trumpille pitkää keskisormea

Vaivihkaa alkukesän puhutuimmaksi musiikkiaiheeksi noussut, Rage Against the Machinen, Cypress Hillin ja Public Enemyn jäsenistä koostuva superyhtye Prophets of Rage veti ensimmäisen virallisen keikkansa kuuluisalla Whisky A Go Go -klubilla Hollywoodissa. Keikka oli ääriään myöten täynnä ja tottakai loppuunmyyty hetkessä. Instagram täyttyi lukuisista keikkavideoista ja 20 kappaleen keikka näyttäisi olleen todellista faneja syleilevää hurmosta alusta loppuun saakka.

So this happened tonight at show 1 for Prophets of Rage

A photo posted by DK (@danielkohn1) on

Keikka oli varsinainen hittiparaati niin Cypress Hillin, Public Enemyn kuin Rage Against the Machinen kappaleista. Kaikista mielenkiintoisin kappale oli kuitenkin täysin uusi ja ennen kuulematon: Party’s Over löi kuulijat ällikällä ja oli vahvasti omistettu presidenttiehdokas Donald Trumpin vaalikampanjaa vastaan. Kerman kakun päälle löi vielä kantaaottavista lippiksistään tunnettu Tom Morello, joka oli lyönyt iltaa varten varsin särmikkään ”Make America Rage Again”-lippiksen päähän.

#TomMorello of #ProphetsofRage performs at Whisky a Go Go in West Hollywood, California | May 31, 2016 | ?: Kevin Winter/Getty Images

A photo posted by Getty Images Entertainment (@gettyentertainment) on

Bändi julkisti samassa myös, että seuraava keikka tullaan järjestemään Los Angelesissa 3. kesäkuuta. Videomateriaalia tuoreelta keikalta pääset katsomaan alapuolelta:

Lähde: Loudwire