Manageri vahvistaa Kissin soittavan viimeisen keikkansa vuonna 2023 – naamiobändin taru ei kuitenkaan pääty siihen

31.1.2023 21:27

Kissin pitkäaikainen manageri Doc McGhee vahvistaa Podcast Rock Cityn haastattelussa, että naamioyhtyeen End Of The Road -jäähyväiskiertue päättyy kuluvan vuoden aikana. McGhee lisää kuitenkin, että kyseessä on ”Kissin loppu sellaisena kuin sen tunnemme”. ”Mitä eteemme sattuukaan, teknologian tai muun osalta, aiomme perehtyä asiaan”, McGhee toteaa. Haiskahtaa hieman hologrammi-/virtuaalikeikkahommilta.

”Yksi juttu Kississä on se, että olemme aina olleet se bändi joka menee paikkoihin joihin useimmat muut eivät”, McGhee sanoo. ”Soitamme kaikkien kotikaupungissa… nimeä paikka, niin olemme soittaneet siellä. Olemme aina menneet sinne missä yleisö on. Se, miksi olemme jatkaneet tätä viimeistä [rundia] johtuu tietenkin siitä, että pandemia esti sen paketoimisen. Ja ihmiset yksinkertaisesti halusivat nähdä meidät. Mutta sen on loputtava jossain vaiheessa, ja se tulee tapahtumaan tänä vuonna.”

”Kaikesta riittää puhetta”, McGhee jatkaa. ”Kukaan ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Joten olemme tuumineet että hoidetaan tämä kuin kyseessä olisi tuntemamme Kissin tarinan päätös. Ja mitä eteemme sattuukaan, teknologian tai muun osalta, aiomme perehtyä asiaan. Tulevatko Gene ja Paul nousemaan vielä meikeissä lavalle? Eivät. Voin sanoa sen suoraan. He laittavat hanskat naulaan viimeisen keikan päätteeksi, ja siitä tulee olemaan hyvin, hyvin vaikeaa ja tunteellista 50 vuoden uran jälkeen. Ja he rakastavat sitä.”

Lisää luettavaa