Marillion-kosketinsoittaja onnettomuudessa – Kuorma-auto törmäsi lenkillä olleeseen muusikkoon

Mark Kelly vuonna 2009

Mark Kelly selvisi onneksi murtuneilla kylkiluilla ja muilla pienemmillä ruhjeilla.

Progesuuruus Marillion joutui esiintymään ilman kosketinsoittajaansa Mark Kellyä sunnuntai-iltana Saksan Essenissä. Kosketinsoittaja oli nimittäin joutunut aamulenkillään onnettomuuteen ja tullut kuorma-auton töytäisemäksi. Kelly onneksi selvisi rytäkästä neljällä kylkiluun murtumalla sekä muilla pienemmillä ruhjeilla, mutta hänet pidettiin kuitenkin kaiken varalta sairaalassa yön yli tarkkailtavana.

”Päätimme yhdessä, että show’n on jatkuttava ja heitimme puoliksi akustisen, puoliksi elektronisen show’n ystävämme Riccardon hoitaessa koskettimet muutaman viimeisen kappaleen aikana. Peruminen ei ollut missään vaiheessa vaihtoehto ja toivomme, että paikalle tulleet nauttivat keikasta”, yhtye kertoo Facebookissa julkaistun Mark Kellyn videotervehdyksen saatteena.

”Vakuutamme, että Mark palaa lavalle jo seuraavalle keikalle sekä kiertueen loppuajaksi. Kiitämme kaikkia ymmärrykseestä ja Mark haluaa kiittää kaikkia hyvistä ajatuksista ja toivotuksista.”

Marillion kiertää parhaillaan Keski-Eurooppaa. Kiertueeseen kuuluu vielä kourallinen esiintymisiä Saksassa sekä keikkoja Itävallassa, Unkarissa ja Tsekeissä. Hyviä vointeja ja paranemisia Mark Kellyn suuntaan!