Marilyn Manson ilmoittautuu poliisille pidätysmääräyksensä vuoksi – tapaus juontaa juurensa parin vuoden päähän

Lukuisissa ahdistelusyytöksissä kuluvan vuoden aikana ryvettynyt Marilyn Manson aikoo ilmoittautua Los Angelesin poliisille. Miehestä on ollut jo pidempään voimassa pidätysmääräys New Hampshiren tapahtumista vuodelta 2019.

Mansonin, oikealta nimeltään Brian Warnerin, väitetään tuolloin sylkäisseen keikallaan kuvaajaa päin. Miehestä tehtiin pidätysmääräys epäillystä päällekarkaudesta.

Deadlinen mukaan Manson on nyt suostunut ilmoittautumaan poliisille.

The Independent lisää Gilfordin poliisipäällikkö Anthony Bean Burpeen kommentoineen, että mikäli Manson antaa itsensä ilmi lähiviikkojen aikana, hän voisi vastata syytteisiin jo elokuussa.

Mansonin asianajaja Howard King kommentoi pidätysmääräystä seuraavasti:

”Ei ole mikään salaisuus kenellekään Marilyn Mansonin konserteissa kävijöille, että hän lavalla provokatiivinen, erityisesti kameran edessä. Rikkomuksesta nostettiin juttu sen jälkeen, kun olimme saaneet keikkapaikan videokuvaajalta yli 35 000 dollarin vaatimuksen, kun pieni määrä sylkeä oli osunut hänen käsivarrelleen. Emme koskaan saaneet vastausta, kun pyysimme todisteita väitetyistä vahingoista.”

Mikäli Manson todetaan syylliseksi, häntä voi odottaa pahimmillaan vuoden vankeustuomio ja kahden tuhannen dollarin sakko.