Marilyn Manson vetoaa faneihin: yhtyeen basisti tarvitsee kipeästi apua

Juan Alderete (vas.) The Mars Voltan keikalla vuonna 2011.
Kevin Nixon / Future / Shutterstock / AOP

Marilyn Mansonin leiristä kuuluu surullisia uutisia. Mansonin livekokoonpanoon vuonna 2017 pestattu ja bändissä siitä asti soittanut Juan Alderete joutui muutama viikko sitten pahaan onnettomuuteen, ja miehen lääkärikulut uhkaavat karata tavallisen kuolevaisen ulottumattomiin. Nyt yleisöä pyydetään auttamaan muusikkoa hädässä.

Alderete vammautui vaikeasti 13. tammikuuta pyöräilyonnettomuudessa. Basisti käytti kyllä pyöräilykypärää, mutta siitä huolimatta mies sai onnettomuudessa vaikean aivovamman ja lisäksi hänen kaulaluunsa ja selkärankansa murtuivat.

Alderetelle on avattu GoFundMe-kampanja, jonka avulla pyritään keräämään 250 000 dollaria (n. 226 000 euroa) kuntoutusta varten. Alderete tarvitsee sekä fyysistä ja kogntiivista terapiaa, arkiaskareita helpottavia apuvälineitä että monenlaista muutakin tukea tulevista kuukausista selvitäkseen.

Alderete on tuttu Mansonin yhtyeen lisäksi muun muassa The Mars Voltan ja Racer X:n levyiltä sekä kitaristi Omar Rodríguez-Lópezin sooloalbumeilta. Hän on 56-vuotias. Lue Marilyn Mansonin Instagram-viesti aiheesta alapuolelta: