Marilyn Mansonin mukaan rocktähdillä on ihmisiin samanlainen valta kuin presidenteillä

15.11.2016 18:31

Räväköistä lausunnoistaan tunnettu Marilyn Manson totesi taannoisessa haastattelussaan rocktähdillä olevan ihmisiin samanlainen valta kuin presidenteillä. USA:n presidentinvaalien alla verisellä ja Trump-vastaisella Say10-videollaan shokeerannut Manson oli omien sanojensa mukaan takatukan mitan päässä armeijaan liittymisestä.

– Kun minä puhun, ihmiset kuuntelevat. Se antaa minulle valtaa heitä kohtaan. Huomasin jo varhain, että rocktähtenä oleminen antaa minulle samanlaisen vallan ihmisiä kohtaan kuin jos olisin presidentti, Manson kertoo Team Rockille antamassaan haastattelussa.

– Valta saadaan huomiolla. Se juurtaa juurensa antiikin Roomaan ja keisariin. Ihmiset antavat sinulle vallan, mutta merkittävää on se mitä teet sillä, Manson jatkaa.

Manson paljastaa samassa yhteydessä myös opetelleensa tarkka-ammuntaa jo nuorella iällä. Armeijaan miestä ei kuitenkaan saatu liittymään.

– Opettelin tarkka-ampujaksi seitsemänvuotiaana. Minulla on tarkka sihti. Pelkäsin kuitenkin armeijaan liittymistä, koska en halunnut leikata hiuksiani. Olen aika pettynyt, että takatukkani esti minua tappamasta ihmisiä vapaasti, Manson paljastaa.

Tutun turvallista shokeerausta Mansonilta siis. Herran fanien kannalta on tietysti positiivista, että takatukan vuoksi mies keskittyi musiikkiin tarkka-ampujan uran sijaan.

Lisää luettavaa