Marilyn Mansonista on annettu pidätysmääräys New Hampshiressa – taustalla konserttijupakka vuodelta 2019

Sami Lommi

Ikään kuin Marilyn Manson ei olisi saanut jo kylliksi kielteistä julkisuutta viime aikona. Nyt kantautuu tietoja, että miehestä on annettu pidätysmääräys Yhdysvaltain New Hamsphiresssa. Mutta toisin kuin viime aikoina esille tulleissa ahdistelusyytöksissä, tämä tapaus menee vakavuusasteikolla surkuhupaisten sattumusten sarjaan.

Blabbermouth kertoo, että Mansonia (alias Brian Warneria) epäillään, öö, onkos tuo nyt suomeksi jonkinasteinen päällekarkaus sitten. ”Misdemeanor simple assault” on englanniksi virallinen virkavallan käyttämä termi. Koko homma kytkeytyy vuoden 2019 keikkaan, jonka aikana Manson ilmeisesti sylkäisi päin videokuvaajaa.

”Herra Warneria ja hänen lakimiehiään on informoitu pidätysmääräyksestä, mutta hän ei ole saapunut New Hampshireen vastaamaan syytöksiin”, poliisin julkaisemassa tiedotteessa sanotaan. Mikäli Manson todetaan syylliseksi, häntä voi odottaa pahimmillaan vuoden vankeustuomio.

Olkaapa siis tarkkana, jos joskus löydätte itsenne Mansonin keikan kuvauspitistä! Tosin miehellä on nyt niskassaan sen verran paljon lakiongelmia, ettei hän liene kuuminta kamaa keikkamarkkinoilla hetkeen aikaan.