Megadeth joutui perumaan kaikki Euroopan kiertueen fanitapaamiset – Mustaine ja kumppanit raivoissaan

3.7.2016 19:16

Megadeth on päätynyt perumaan kaikki Dystopia-kiertueensa Euroopan osuuden meet & greet -tapaamiset, raportoi Blabbermouth. Syy tähän löytyy yhtyeen nokkamies Dave Mustainen mukaan yhtiöstä, jonka kanssa kyseiset tilaisuudet oli tarkoitus järjestää.

Periscopeen lataamassaan videossa Mustaine selventää tilannetta seuraavasti:

– Takoituksena oli järjestää tapaamiset Wonderful Union -nimisen yhtiön kanssa, mutta he eivät lähettäneet edustajaansa mukaamme Eurooppaan vaikka hommat piti hoitaa kunnolla. Koska fanitapaamiset eivät mielestäni yltäisi tälläisenaan ansaitsemiinne standardeihin ja tasoon, jolla ne aiemmin olivat, olemme päätyneet perumaan ne kokonaan. Kerroimme heille päätöksestämme jo useita päiviä sitten.

Mies vakuuttaa yhtyeen tutkivan mikä tiedonkulussa on mennyt pieleen ja harmittelee samaan hengenvetoon, ettei pysty nyt tapaamaan fanejaan ainakaan hetkeen.

– Kuinka ollakaan… olen nyt Israelissa ja ihmiset kyselevät minulta: ”missä oikein olette? Missä fanitapaamiset järjestetään?”, mitä ilmeisemmin he eivät siis ole kertoneet asiasta kenellekään. Olen pahoillani että näin ei ole tehty. Toivon että kyse ei ole siitä, mutta aiomme tutkia asian perin pohjin. Siihen asti kunnes voimme tehä tapaamiset kunnolla ja siten, että teillä on niissä helkkarin hauskaa, niin tiedättekö mitä? Minun täytyy vain odottaa kunnes pääsen taas tapaamaan teitä henkilökohtaisesti. Se on ikävää. Ellefson on näreissään, Kiko on näreissään, Dirk on näreissään – me kaikki olemme raivona. Nämä olisivat niitä hetkiä kun pääsemme juttelemaan ja hengailemaan kanssanne.

Voit katsoa Mustainen videon alta.

Megadeth konsertoi seuraavaksi 5. päivä heinäkuuta Kreikan Ateenassa.

Lisää luettavaa