Megadeth julkisti David Ellefsonin korvaajan – tuttu mies yhtyeen riveistä vuosikymmenen takaa

11.8.2021 20:06

Megadeth on julkistanut uuden basistinsa, joka tulee soittamaan yhtyeen riveissä ainakin sen tulevalla kiertueella. Potkut saaneen David Ellefsonin paikan ottaa aiemminkin yhtyeessä musisoinut James LoMenzo.

White Lionissa ja Black Label Societyssäkin vaikuttanut LoMenzo soitti Megadethissä vuodet 2006–2010 ja miestä kuullaan yhtyeen United Abominations– ja Endgame-albumeilla.

”Voin tyytyväisenä tiedottaa, että entinen Megadeth-basisti James LoMenzo on mukana Metal Tour of The Yearilla”, orkesterin keulakuva Dave Mustaine ilmoittaa. ”Treenit kiertuetta varten ovat juuri alkaneet, emmekä malta odottaa pääsevämme murskaamaan Pohjois-Amerikkaa.”

”Olen todella tohkeissani hyppäämisestä mukaan Megadethin tulevalle kiertueelle”, LoMenzo kommentoi. ”Ei ole parempia faneja kuin Megadeth-fanit, enkä malta odottaa tien päälle pääsemistä ja Megadethin musiikin jakamista kanssanne.”

Tällä haavaa ei ole kuitenkaan tarkempaa tietoa siitä, korvasiko LoMenzo Ellefsonin bassoraidat tulevalla The Sick, the Dying and the Dead -albumilla.

Ellefson sai keväällä potkut yhtyeestä kun hänen nuorelle naiselle lähettämänsä seksiviestit ja -videot ilmestyivät julkisuuteen.

Lisää luettavaa